Agoureleo Olivolja

BEGRÄNSAD
UPPLAGA

GREKISK OLIVOLJA AV
ÅRETS FÖRSTA SKÖRD
AGOURELEO

Det finns olivolja – och så finns det Agoureleo. Den första
skörden av grekiska oliver är unik. Så speciell att familjen
Mantzavino i Grekland, plockar de knappt mogna oliverna
för hand och kallpressar dem inom två timmar. Resultatet
blir ett fåtal flaskor av en exklusiv extra virgin olivolja med
intensiv och pepprig smak.

Agoureleo – extra virgin grekisk olivolja!

Jag har personligen valt ut den bästa grekiska oliv- oljan för att du som uppskattar god smak, ursprung, och kvalitet ska få ta del av mitt Grekland.

Frixos Papadopoulos, Fontanas grundare

Agoureleo, den första skörden

Med doft av nyslagen äng och med ett tydligt pepparsting i eftersmaken tar den dig till de grekiska olivlundarna som odlats med kärlek i över tusen år.

Njut Agoureleo som den är, ringla över salladen eller doppa en bit bröd i den.

UPPTÄCK VÅRA FRIXOS FINEST PRODUKTER