Det finns olivolja – och så finns det Agoureleo. Den första
skörden av grekiska oliver är unik. Så speciell att familjen
Mantzavino i Grekland, plockar de knappt mogna oliverna
för hand och kallpressar dem inom två timmar. Resultatet
blir ett fåtal flaskor av en exklusiv extra virgin olivolja med
intensiv och pepprig smak.
Agoureleo – extra virgin grekisk olivolja!
Jag har personligen valt ut den bästa grekiska oliv- oljan för att du som uppskattar god smak, ursprung, och kvalitet ska få ta del av mitt Grekland.
Frixos Papadopoulos, Fontanas grundare
Vill du ha finfina erbjudanden? Eller veta när nya produkter lanseras? Prenumerera på vårt nyhetsbrev så har du alltid koll på det senaste från medelhavsköket.
Tack för att du väljer Fontanas produkter! Detta är maten jag har vuxit upp med och jag hoppas att den ska få leva vidare i ditt kök. .
LOIZOS PAPADOPOULOS
Copyright © 2021 Fontana
RECEPT
Produkter
HITTA OSS PÅ
BRA ATT VETA
SEKRETESS
OM FONTANA