Search

Lite mindre, lite godare. Perfekt till mycket!

Flatbread Naanita är som ett naanbröd fast mindre och lite godare. Brödet är förgräddat och passar perfekt att dippa och doppa i röror, grytor och soppor (ja, suga upp såsen går också finfint). Eller toppa med godsaker.

Nyhet Flatbread Naanita • Supersmarriga till grytor • Perfekt tillbehhör till röror • Lite mindre, lite godare, perfekt till mycket •
Nyhet Flatbread Naanita • Supersmarriga till grytor • Perfekt tillbehhör till röror • Lite mindre, lite godare, perfekt till mycket •

Flatbread Naanita + gryta = sant!

Tänk en rykande varm gryta som fått gosa till sig riktigt länge på spisen. Kanske en halloumigryta med linser eller den älskade indiska vegorätten saag paneer som vi twistar till lite grann och gör till en saag halloumi. Mums!

Värm Flatbread Naanitan i 180 ° i två minuter och servera vid sidan av din gryta. Dina middagsgäster kommer jubla. Vi lovar.

Flatbread Naanita + röror = sant!

Tänker du indiskt när vi säger Flatbread Naanita? Visst, det smarriga brödet passar så klart till indiskt, men också till så mycket mer. Ställ fram röror och bröd så har du fixat snabb förrätt. Den kombon går lika bra som snack till favvoserien. Bre någon av våra röror på brödet, lägg till hackad rödlök och Halidikioliver på toppen så är middagen klar på tre minuter.

Flatbread Naanita + topping = sant

Topping är toppen! Varför inte lägga på godsaker från vårt Medelhavsskafferi? Själva tycker vi om att klicka på vår tapenade gjord på Kalamataoliver, några hela marinerade kronärtskockor, soltorkade tomater, smulad fetaost och några droppar god olivolja och flingsalt på toppen. Hur toppar du?