fbpx
Food Service Home Old
FONTANA FOOD SERVICE
Välkommen till vårt medelhavskök med produkter av högsta kvalitet
UPPTÄCK VÅR MAT

Våra råvaror och produkter har gjort en matresa utan dess like. Från de små, lokala odlingarna på den grekiska landsbygden till de svenska storköken och restaurangerna som delar vår passion för medelhavsmaten. Fontanas varumärke är laddat med mycket – inte bara med löftet om goda, genuina smaker utan även med kärlek till råvaran, dess ursprung och kvalitet. Så när du väljer att servera just våra produkter till dina gäster kan du känna dig trygg i att du har gjort ett bra val.

PRODUKTER

Fontanas produkter är pålitliga. Vi har ett sortiment som representerar det allra godaste från medelhavsköket och kompromissar aldrig med smak eller kvalitet

INSPIRATION

Hitta recepten som lyfter våra råvaror och produkter till nästa nivå. Medelhavsmaten är smakrik, hälsosam och enkel att bygga en varierad meny kring.

BÄSTALL MATERIAL

Här hittar du våra produktkataloger och annat material som hjälper dig att planera för en lönsam verksamhet med råvaran i fokus.


SVENSK GRILLOST.
GREKISK KÄRLEK.

Först introducerade vi halloumi i Sverige. Den blev en helt ny matvana. Sedan gjorde vi Sveriges första grillost, en grekisk Grilloumi efter eget recept. Den blev väldigt god. Nu har vi gjort en svensk Grilloumi av mjölk från norrländska kossor i samarbete med Norrmejerier. Den blev alldeles underbart.

LÄS MER

Grilloumiost

PRODUKT OCH SORTIMENT

Det ska vara enkelt att göra goda affärer. För att du på ett smidigt sätt ska kunna navigera bland våra produkter och få en överblick av sortimentet, kan du hitta produktinformation och bilder på olika digitala plattformar.

EN GODARE VÄRLD
FÖR ALLA

På Fontana tar vi ansvar för hela resan en produkt gör innan den hamnar på tallriken. God djurhållning och lokal produktion är viktigt för oss. Inte bara för att produkten ska hålla den höga kvalitet vi utlovat, utan även för att alla som är med oss på resan ska behandlas bra och med schyssta villkor. Detta ansvar följer med hela vägen till dig och dina gäster genom vår service, branschkunskap och leveranstrygghet.

LÄS MER

Vill du servera en minnesvärd måltid Börja med att välja
råvaran med omsorg

Frixos Papadopoulos

Fontanas grundare

mer inspiration?

AKTUELT på fontana

TRÄFFAS OSS ATT STHLM FOOD & WINE

HALLOUMIBURGARE – ÅRETS FOODSERVICEVARA

Olivolja som kan allt!