Fontanas stek- och grillost producerad enligt eget familjerecept. Till skillnad från halloumi är osten gjord på 90% komjölk och 10% får- och getmjölk och ej vikt. Det gör osten lämplig att riva till pasta, pizza och gratänger men även grilla hel.
Fontanas stek- och grillost producerad enligt eget familjerecept. Till skillnad från halloumi är osten gjord på 90% komjölk och 10% får- och getmjölk och ej vikt. Det gör osten lämplig att riva till pasta, pizza och gratänger men även grilla hel.
– mättat fett
Kolhydrater
– varav sockerarter
Protein
Salt
DELA
SKRIV UT & MEJLA
Grilloumipizza till fredagsmyset blir en garanterad succé! Vår goda grill- och stekost får här sällskap av spetspaprika och grekiska kalamataoliver. Laga extra snabba och goda
Vill du minska på köttfärsen i dina rätter men inte ta bort det helt? Testa blanda med halloumi! Att mixa halloumi eller grilloumi med köttfärs
Vill du ha finfina erbjudanden? Eller veta när nya produkter lanseras? Prenumerera på vårt nyhetsbrev så har du alltid koll på det senaste från medelhavsköket.
Tack för att du väljer Fontanas produkter! Detta är maten jag har vuxit upp med och jag hoppas att den ska få leva vidare i ditt kök.
LOIZOS PAPADOPOULOS
Copyright © 2023 Fontana
RECEPT
Produkter
HITTA OSS PÅ
BRA ATT VETA
SEKRETESS
OM FONTANA