Smakrika blandade grekiska oliver av sorterna Halkidiki och Kalamata. Urkärnade och pastöriserade, redo för pizzan, salladen eller grytan. Men de kan också mixas till en ovanligt härlig röra ? eller ätas som de är.

Smakrika blandade grekiska oliver av sorterna Halkidiki och Kalamata. Urkärnade och pastöriserade, redo för pizzan, salladen eller grytan. Men de kan också mixas till en ovanligt härlig röra ? eller ätas som de är.
– mättat fett
Kolhydrater
– varav sockerarter
Protein
Salt
DELA
SKRIV UT & MEJLA
En vegetarisk storfavorit! Snabbt fixat flatbread med smakrik kronärtskockscrème, grillad zucchini och oliver. Ringla en örtig olivolja över så har du ett perfekt tilltugg till
Halkidikioliver är goda i sig själva, men prova att marinera oliverna i citron och olivolja så får du ett helt nytt tillbehör. Fräscht, friskt och
Vegetariska grillspett med härligt krispig paprika, stora köttiga kalamataoliver och Fontana Halloumi Original. Servera i pitabröd med färska grönsaker eller på grilltallriken tillsammans med en
Grekisk sallad är en oslagbar klassiker som alltid funkar. En fräsch och god grekisk sallad är dock både gott och vackert att se på. Så
Vill du ha finfina erbjudanden? Eller veta när nya produkter lanseras? Prenumerera på vårt nyhetsbrev så har du alltid koll på det senaste från medelhavsköket.
Tack för att du väljer Fontanas produkter! Detta är maten jag har vuxit upp med och jag hoppas att den ska få leva vidare i ditt kök.
LOIZOS PAPADOPOULOS
Copyright © 2023 Fontana
RECEPT
Produkter
HITTA OSS PÅ
BRA ATT VETA
SEKRETESS
OM FONTANA