Olivolja KRAV Ekologisk Extra Virgin 1l
ART. NR: 67040

Olivolja KRAV Ekologisk Extra Virgin 1l

TILLGÄNGLIG 6 x 1 l

Vår KRAV-märkta jungfruolja är unikt klimat-kompenserad. Det innebär att vi kompenserar för den hela vägen, från odling och produk- tion till transport. 100 % grön!

KRAV-certifierade ekologiska produkter är odlade, kontrollerade och hanterade enligt KRAVs regler för ekologisk produktion. Olivoljan har en djupt olivgrön färg och en fyllig smak med inslag av nyslaget gräs. Passar utmärkt i all matlagning, eller att ringla över sallader och bröd. Klimatkompensationen sker tillsammans med ZeroMission.

Ingredienser

Ekologisk extra virgin olivolja

Menigo Art Nr

122728

Martin & Servera Art Nr

Näringsvärden per 100g

Energi
3700 kj / 900 kcal
Fett
100 g

– mättat fett

14 g

Kolhydrater

0 g

– varav sockerarter

0 g

Protein

0 g

Salt

0 g

DELA

SKRIV UT & MEJLA

“Visste du att man i Grekland använder hela 25 liter olivolja per person och år? Medan vi i Sverige ligger vi på blygsamma 1 liter. Men i Grekland ses också tillverkningen av jungfruolja som ett kärleksfullt hantverk, och utövas faktiskt av över en halv miljon människor.”

TESTA NÅGOT NYTT

LAGA NÅGOT GOTT

Grekisk sallad

En fräsch och god grekisk sallad är både gott och vackert att se på. Toppa med torkad oregano och en god dressing med olivolja och

LÄS MER >
Wrap Med Halloumi Fries Recept

Wrap med Halloumi Fries

Ett busenkelt recept på wraps som har fyllts med Fontana Halloumi Fries och en fräsch ruccolasallad. De krispiga halloumistavarna får sällskap av vår egen grekiska

LÄS MER >