Först introducerade vi halloumi i Sverige. Den blev en helt ny matvana. Sedan gjorde vi Sveriges första grillost, en grekisk Grilloumi efter eget recept. Den blev väldigt god. Nu har vi gjort en svensk Grilloumi av mjölk från norrländska kossor i samarbete med Norrmejerier. Den blev alldeles underbar.
Först introducerade vi halloumi i Sverige. Den blev en helt ny matvana. Sedan gjorde
vi Sveriges första grillost, en grekisk Grilloumi efter eget recept. Den blev väldigt god.
Nu har vi gjort en svensk Grilloumi av mjölk från norrländska kossor i samarbete med
Norrmejerier. Den blev alldeles underbar.
Vår svenska Grilloumi av norrländsk ko-mjölk är perfekt att ha hemma i kylen. Osten är god i sig själv med mynta och en balanserad sälta. Den är också det per-fekta alternativet både för laktovegeta-rianer och flexitarianer. Med sin stabila textur är den en lättanvänd, prisvärd gril-lost som gör livet enkelt och kreativt för köket och gott för gästen.
Vår svenska Grilloumi av norrländsk ko-mjölk är perfekt att ha hemma i kylen. Osten är god i sig själv med mynta och en balanserad sälta. Den är också det per-fekta alternativet både för laktovegeta-rianer och flexitarianer. Med sin stabila textur är den en lättanvänd, prisvärd gril-lost som gör livet enkelt och kreativt för köket och gott för gästen.
Vår svenska Grilloumi® 200 g tillverkas hos Norrmejerier av mjölk från norrländska kossor. Receptet kommer från oss. Resultatet är en mild och mjuk ost med mynta och balanserad sälta.
Vår grekiska Grilloumi® 400 g tillverkas hos Exharos i norra Grekland. Den är gjord på ko-, får- och getmjölk. Osten är något mer smakrik än den svenska, men lika mild och mjuk med mynta och balanserad sälta.
Vår grekiska Grilloumi® 750 g är densamma som den mindre varianten. Den stora Grilloumin passar perfekt att ugnsbaka hel till buffén eller sommarens alla sallader.
Först introducerade vi halloumi i Sverige. Den blev en helt ny matvana. Sedan gjorde
vi Sveriges första grillost, en grekisk Grilloumi efter eget recept. Den blev väldigt god.
Nu har vi gjort en svensk Grilloumi av mjölk från norrländska kossor i samarbete med
Norrmejerier. Den blev alldeles underbar.
Vår svenska Grilloumi av norrländsk ko-mjölk är perfekt att ha hemma i kylen. Osten är god i sig själv med mynta och en balanserad sälta. Den är också det per-fekta alternativet både för laktovegeta-rianer och flexitarianer. Med sin stabila textur är den en lättanvänd, prisvärd gril-lost som gör livet enkelt och kreativt för köket och gott för gästen.
Vår svenska Grilloumi® 200 g tillverkas hos Norrmejerier av mjölk från norrländska kossor. Receptet kommer från oss. Resultatet är en mild och mjuk ost med mynta och balanserad sälta.
Vår grekiska Grilloumi® 400 g tillverkas hos Exharos i norra Grekland. Den är gjord på ko-, får- och getmjölk. Osten är något mer smakrik än den svenska, men lika mild och mjuk med mynta och balanserad sälta.
Vår grekiska Grilloumi® 750 g är densamma som den mindre varianten. Den stora Grilloumin passar perfekt att ugnsbaka hel till buffén eller sommarens alla sallader.
Grilloumi är ingen vanlig grillost. Det är en ovanligt god lokalproducerad ost efter vårt eget familjerecept, gjord med allt vårt hantverkskunnande. Där
du använder halloumi, kan du använda Grilloumi. Där du använder annan grillost, tycker vi verkligen att du ska prova Grilloumi.
Grilloumi är en väldigt mångsidig proteinkälla. Den funkar lika bra att steka, grilla och fritera som att koka, riva och ugnsbaka. Strö den över pizzan, blanda den i färsen eller krydda den till en helt ny smakupplevelse! Med
ost i kylen kan man både få utlopp för kökskreativiteten och snabbt hitta lösningar i alla situationer. Vill du ha
några tips?
Mångsidigheten och hållbarheten är några av Grilloumins superkrafter. Helt matsmart fyller du kylen, plockar fram osten när den behövs och lagar till den på några minuter. Med en hållbarhet på upp till ett år är den lätt att ha på lager som en prisvärd problemlösare.
Vill du ha finfina erbjudanden? Eller veta när nya produkter lanseras? Prenumerera på vårt nyhetsbrev så har du alltid koll på det senaste från medelhavsköket.
Tack för att du väljer Fontanas produkter! Detta är maten jag har vuxit upp med och jag hoppas att den ska få leva vidare i ditt kök.
LOIZOS PAPADOPOULOS
Copyright © 2023 Fontana
RECEPT
Produkter
HITTA OSS PÅ
BRA ATT VETA
SEKRETESS
OM FONTANA