Fontanas grundare Frixos Papadopoulos var först i Sverige med att lansera halloumi i mitten av 80-talet. Det tog några år innan den slog igenom, men i dag finns den så gott som i varje svenskt hushåll. Hela historien om Fontana är ett livslångt arbete och för det har Frixos tagit emot medalj av självaste kung Carl XVI Gustav och fått en rad fina priser.
FRITERAD, STEKT, ELLER NATURELL?
Hur äter du din favorithalloumi?
Dela ditt bästa tips på @fontanafood
Vill du ha finfina erbjudanden? Eller veta när nya produkter lanseras? Prenumerera på vårt nyhetsbrev så har du alltid koll på det senaste från medelhavsköket.
Tack för att du väljer Fontanas produkter! Detta är maten jag har vuxit upp med och jag hoppas att den ska få leva vidare i ditt kök.
LOIZOS PAPADOPOULOS
Copyright © 2023 Fontana
RECEPT
Produkter
HITTA OSS PÅ
BRA ATT VETA
SEKRETESS
OM FONTANA