JOBBA PÅ FONTANA

EN AV SVERIGES BÄSTA ARBETSPLATSER

Fontana-Great-Place-to-Work

KEY ACCOUNT MANAGER - DVH

Fontana söker en ambitiös och resultatorienterad Key Account Manager för affärsområdet Dagligvaruhandeln.

Huvuduppgiften i denna roll är genom affärsmässighet samt stark driv, utveckla samarbetet med några av våra befintliga nyckelkunder på central nivå. Du kommer också skapa nya affärsrelationer som resulterar i försäljning med lönsamhet för bägge parter.

För att lyckas i rollen behöver du ha ett brinnande intresse för människor, försäljning, samt vara nyfiken och flexibel. Du är analytisk, en erfaren förhandlare och har förmågan att se helheten i affären. Du är van att driva på ditt eget arbete för att nå aktuella mål. Till din hjälp har du ett starkt varumärke samt en mycket erfaren och kompetent organisation.

Fontana är ett starkt och etablerat varumärke med mat och inspiration från Grekland och Cypern. Vi vill att våra produkter ska vara lättillgängliga och synliga för våra konsumenter. I vårt sortiment hittar du b.la. olika sorters ost såsom halloumi och feta, olivolja, oliver samt grekiska röror.

Mer om tjänsten:

I rollen som Key Account Manager kommer du skapa och driva kontinuerliga aktiviteter med syfte att säkra Fontanas position på marknaden. Detta kräver att du är lyhörd, arbetar proaktivt och långsiktigt.

Vi tror att du är en person som är positiv, en ambassadör, trygg i dig själv och därmed socialt säker. Du har genom din personlighet samt ditt sätt att agera i din yrkesroll förmågan att få människor med dig och se värdet i det du förmedlar. För dig är det viktigt att arbeta kvalitativt, vara lösningsorienterad och alltid göra det lilla extra både internt och i kundsammanhang.

Du kommer ha ett nära samarbete med flertalet personer i organisationen. För dig är det naturligt att arbeta självständigt men också ingå i ett team. Vi arbetar tillsammans mot våra mål. Vi förväntar oss att du vill vara en del av “familjen” och aktivt bidra till Fontanas gemensamma framgång. Vi är stolta över att ha blivit certifierade som Great Place To Work av våra medarbetare för fjärde året i rad.

Vi arbetar utifrån ett förhållningssätt där allt vi gör genomsyras av våra värdeord: Ärlighet, Passion, Kunskap och Kvalitet.

Vi söker dig som:

 • Har minst 2 års erfarenhet som Key Account Manager inom FMCG 
 • Har erfarenhet av försäljning inom dagligvaruhandeln
 • Har ekonomisk förståelse och en analytisk förmåga
 • Har en kommersiell drivkraft och helhetsförståelse för affär och kundnytta.
 • Har goda IT-kunskaper och förståelse för E-handel är en bonus 
 • Är bekväm i en dynamisk arbetsmiljö och kan prestera under intensiva arbetsperioder.
 • Har relevant utbildning och eftergymnasial utbildning är en bonus
 • Har stark social förmåga och är duktig på att bygga relationer
 • Är driven samtidigt som du är ödmjuk och prestigelös

Vi erbjuder dig:

 • Ett företag med ett starkt varumärke samt högkvalitativa produkter
 • Ett företag med stark tillväxt, mycket arbetsglädje och höga ambitioner
 • Ett arbete där du kommer ha möjlighet att påverka och göra skillnad
 • Ett roligt, självständigt och varierande arbete
 • Ett engagerat team med gemensamt fokus

Hoppas du vill bli en del av oss och vår spännande resa! Låter detta intressant?  Välkommen med din ansökan redan idag! 
Tjänsten är med start omgående eller enligt överenskommelse. Urval kommer ske löpande, därav ser vi fram emot att ta del av din ansökan så snart som möjligt. Skicka din ansökan till jobb@fontanafood.se och märk den KAM DVH.

Great Place to Work