Oliver Inspiration

Som olivälskare går det inte att motstå grekiska oliver i alla dess former och färger. Till fredagsmyset gör du en härlig olivdipp med vitlök och jalapeños till chipsen. Prova att krossa gröna grekiska oliver och låt dem vila i citron- och vitlökslag ett par dagar. Perfekt plockmat. Självklart blandar du våra goda oliver som Kalamata eller Kalamon i din grekiska sallad. Oliver gör det så enkelt att njuta!

Oliver Inspiration

Som olivälskare går det inte att motstå grekiska oliver i alla dess former och färger. Till fredagsmyset gör du en härlig olivdipp med vitlök och jalapeños till chipsen. Prova att krossa gröna grekiska oliver och låt dem vila i citron- och vitlökslag ett par dagar. Perfekt plockmat. Självklart blandar du våra goda oliver som Kalamata eller Kalamon i din grekiska sallad. Oliver gör det så enkelt att njuta!

Saganakibollar med oliver recept

Saganaki olivbollar

Ugnsbakade ostbollar som gömmer en stor härlig oliv i hjärtat. I det här receptet har vi använt en klassisk grekisk hårdost som bjuder på mycket

LÄS MER >
Halloumispett Recept

Halloumispett

Vegetariska grillspett med härligt krispig paprika, stora köttiga kalamataoliver och Fontana Halloumi Original. Servera i pitabröd med färska grönsaker eller på grilltallriken tillsammans med en

LÄS MER >
Pizza med lammfärs recept

Pizza med lammfärs

En supersnabb pizza med äkta medelhavssmak. Lammfärsen varvas med grekiska oliver och massor av saganakiost från vårt familjeskafferi. Såsen är gjord på Fontanas tomatjuice och

LÄS MER >
Olivdipp recept från Fontana

Olivdipp

En härligt god dipp med smak av vitlök och hetta från jalapenos. Perfekt till lite salta chips.

LÄS MER >
Pizza Med Halloumi Recept

Pizza med Halloumi

Halloumi har man inte bara i hamburgare utan också på pizzan! Här kommer vårt favoritrecept på pizza med halloumi och örtkryddad tomatsås med grillad paprika

LÄS MER >
Ägghalvor Med Oliver Recept

Ägghalvor med oliver

En enkel förrätt som du fixar på bara någon minut. Toppa ägghalvorna med solmogna kalamataoliver och ringla lite olivolja över. Härligt gott på buffébordet!

LÄS MER >