Frixos krossade gröna oliver
En favoritplockis bland alla olivälskare! Låt gärna de krossade oliverna vila i sin citron- och vitlökslag i ett par dagar innan de serveras. Då hinner
Som olivälskare går det inte att motstå grekiska oliver i alla dess former och färger. Till fredagsmyset gör du en härlig olivdipp med vitlök och jalapeños till chipsen. Prova att krossa gröna grekiska oliver och låt dem vila i citron- och vitlökslag ett par dagar. Perfekt plockmat. Självklart blandar du våra goda oliver som Kalamata eller Kalamon i din grekiska sallad. Oliver gör det så enkelt att njuta!
Som olivälskare går det inte att motstå grekiska oliver i alla dess former och färger. Till fredagsmyset gör du en härlig olivdipp med vitlök och jalapeños till chipsen. Prova att krossa gröna grekiska oliver och låt dem vila i citron- och vitlökslag ett par dagar. Perfekt plockmat. Självklart blandar du våra goda oliver som Kalamata eller Kalamon i din grekiska sallad. Oliver gör det så enkelt att njuta!
En favoritplockis bland alla olivälskare! Låt gärna de krossade oliverna vila i sin citron- och vitlökslag i ett par dagar innan de serveras. Då hinner
Ugnsbakade ostbollar som gömmer en stor härlig oliv i hjärtat. I det här receptet har vi använt en klassisk grekisk hårdost som bjuder på mycket
Ett fräscht och roligt sätt att äta pizza. Det blir en härlig mix med grekiska smaker.
Vegetariska grillspett med härligt krispig paprika, stora köttiga kalamataoliver och Fontana Halloumi Original. Servera i pitabröd med färska grönsaker eller på grilltallriken tillsammans med en
En supersnabb pizza med äkta medelhavssmak. Lammfärsen varvas med grekiska oliver och massor av saganakiost från vårt familjeskafferi. Såsen är gjord på Fontanas tomatjuice och
Den här potatissalladen kan du gärna göra med färskpotatis. Passar lika bra till grillat som på buffébordet
Halloumi har man inte bara i hamburgare utan också på pizzan! Här kommer vårt favoritrecept på pizza med halloumi och örtkryddad tomatsås med grillad paprika
En enkel förrätt som du fixar på bara någon minut. Toppa ägghalvorna med solmogna kalamataoliver och ringla lite olivolja över. Härligt gott på buffébordet!
Vill du ha finfina erbjudanden? Eller veta när nya produkter lanseras? Prenumerera på vårt nyhetsbrev så har du alltid koll på det senaste från medelhavsköket.
Tack för att du väljer Fontanas produkter! Detta är maten jag har vuxit upp med och jag hoppas att den ska få leva vidare i ditt kök.
LOIZOS PAPADOPOULOS
Copyright © 2023 Fontana
RECEPT
Produkter
HITTA OSS PÅ
BRA ATT VETA
SEKRETESS
OM FONTANA