Peperoni

Peperoni är den italienska pluralformen för paprika. Peperoni lyssnar även till namnet feferoni och tillhör, hör och häpna, potatissläktet. Med sin krispiga, saftiga och fruktiga söta smak gör sig peperoni bra i många recept eller som tillbehör. Supergott på toppen av en klassisk grekisk köttgryta, i en krämig fetaoströra med peperoni och citron eller vid sidan av ugnsbakad halloumi, feta och saganaki. Vill du ha mer inspiration och recept? Då har du kommit rätt.

Peperoni

Peperoni är den italienska pluralformen för paprika. Peperoni lyssnar även till namnet feferoni och tillhör, hör och häpna, potatissläktet. Med sin krispiga, saftiga och fruktiga söta smak gör sig peperoni bra i många recept eller som tillbehör. Supergott på toppen av en klassisk grekisk köttgryta, i en krämig fetaoströra med peperoni och citron eller vid sidan av ugnsbakad halloumi, feta och saganaki. Vill du ha mer inspiration och recept? Då har du kommit rätt.

Halloumi Toast Recept

Halloumi-toast

Halloumi är en oändligt variationsrik ost som passar utmärkt i sallader, grillspett och inte minst riktigt goda toasts! Här får den sällskap av grekisk peperoni

LÄS MER >

    DU KANSKE OCKSÅ GILLAR...