Grekisk sallad

En fräsch och god grekisk sallad är både gott och vackert att se på. Toppa med torkad oregano och en god dressing med olivolja och rödvinsvinäger. Servera som lunch tillsammans med ett gott bröd eller som tillbehör.

Dela

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Skriv ut & Mejla

Share on print
Share on email

Ingredienser

4 Portioner
  • Dressing:

    Innehåller följande Fontana produkter

    Fontana Oliver Kalamon Urkärnade Ekologiska 290 g

    Oliver Kalamata Urkärnade Ekologiska

    Läs Mer
    Fontana Feta Originalet|Fontana Fetaost från Grekland 150g

    Feta Originalet

    Läs Mer
    Fontana Balsamvinäger 3-årig

    Balsamvinäger 3-årig

    Läs Mer
    Kapris små fina - Fontana 150 g

    Kapris små fina

    Läs Mer

    I SAMARBETE MED GASTROFY

    Gör så här

  • fontana_watchCreated with Sketch.

    Start timer

    Laga något gott

    Chili Hotdog

    Hot-dogs eller korv med bröd är inte bara gott utan också busenkelt att förbereda, gärna tillsammans med barnen. Här bjuder vi på korv med chilihummus

    LÄS MER >

    Ugnsbakade tomater

    Tomater som är ugnsbakade med fetaost, olivolja och färska örter är en vegetarisk rätt som fungerar som smårätt på buffén, till vardag och fest. Servera

    LÄS MER >

    Majs hotdog

    Hot-dogs eller korv med bröd är inte bara gott utan också busenkelt att förbereda, gärna tillsammans med barnen. Här bjuder vi på en amerikansk variant

    LÄS MER >