Search
Inbakad Fetaost Recept

Inbakad fetaost

Den goda fetaosten vet inga gränser i det grekiska köket. Här bjuder vi på ett lättbakat recept där tunna frasiga filodegsplattor har fyllts med krämig feta. Perfekt som förrätt, plockrätt eller meze.

Dela

Skriv ut & Mejla

Ingredienser

2-3 Portioner
  • Sås:

    Innehåller följande Fontana produkter

    Fontana Grekisk Filodeg - Fryst 450 g

    Grekisk Filodeg – Fryst

    Läs Mer
    Fontana Feta Originalet|Fontana Fetaost från Grekland 150g

    Feta Originalet PDO

    Läs Mer
    Fontana Timjanhonung Från Kreta 250 g

    Timjanhonung Från Kreta

    Läs Mer
    Fontana Vildskogshonung Från Peloponnesos 250 g

    Vildskogshonung Från Peloponnesos

    Läs Mer

    I SAMARBETE MED GASTROFY

    Gör så här

  • fontana_watchCreated with Sketch.

    Start timer

    Laga något gott

    Varm Potatissallad Recept

    Varm potatissallad

    Här kommer ett favoritrecept på varm potatissallad med kronärtskockor, soltorkade tomater och äkta fetaost från Fontanas solvarma skafferier. Passar perfekt på buffébordet i sommar eller

    LÄS MER >
    Feta Med Oregano Recept

    Feta med oregano

    Ett busenkelt sätt att servera god mat på. Ibland behövs bara en riktigt bra produkt. Feta med olivolja är en fantastisk smakkombination och tillsammans skapar

    LÄS MER >

    Vispad Feta med Tranbär

    Denna vispade feta-dipp med tranbärskompott och pistagenötter är rörornas Rolls Royce. Kombinationen av syrlig och salt feta, sötsyrliga tranbär och krispiga nötter bjuder på en

    LÄS MER >