Inbakad Fetaost Recept

Inbakad fetaost

Den goda fetaosten vet inga gränser i det grekiska köket. Här bjuder vi på ett lättbakat recept där tunna frasiga filodegsplattor har fyllts med krämig feta. Perfekt som förrätt, plockrätt eller meze.

Dela

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på pinterest

Skriv ut & Mejla

Dela på print
Dela på email

Ingredienser

2-3 Portioner
  • Sås:

    Innehåller följande Fontana produkter

    Fontana Grekisk Filodeg - Fryst 450 g

    Grekisk Filodeg – Fryst

    Läs Mer
    Fontana Feta Originalet|Fontana Fetaost från Grekland 150g

    Feta Originalet

    Läs Mer
    Fontana Timjanhonung Från Kreta 250 g

    Timjanhonung Från Kreta

    Läs Mer
    Fontana Vildskogshonung Från Peloponnesos 250 g

    Vildskogshonung Från Peloponnesos

    Läs Mer

    I SAMARBETE MED GASTROFY

    Gör så här

  • fontana_watchCreated with Sketch.

    Start timer

    Laga något gott

    Varm Potatissallad Recept

    Varm potatissallad

    Här kommer ett favoritrecept på varm potatissallad med kronärtskockor, soltorkade tomater och äkta fetaost från Fontanas solvarma skafferier. Passar perfekt på buffébordet i sommar eller

    LÄS MER >
    Sesampanerad Fetaost Recept

    Sesampanerad Fetaost

    Ett enkelt recept på stekt fetaost med sesamfröskal. Sesamfröna ger osten en lite nötigare smak. Serveras varm och med några droppar honung. Perfekt som förrätt

    LÄS MER >