KAFFEGLASS PÅ LÄMNAD ÄGGULA

KAFFEGLASS PÅ LÄMNAD ÄGGULA

Den som älskar maränger får ofta kylen full av äggulor. Har du också lite kaffesump från i morse kan det vara dags att göra glass. Kaffeglassen blir krämig, mild och alldeles underbar. Tänk bara på att glassen behöver övernatta i kylen och ska frysas i 4 timmar. Men det är den värd.

Tid i kyl/frys: 12 tim (kyl) + 4 tim (frys)

Dela

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Skriv ut & Mejla

Share on print
Share on email

Ingredienser

6 Portioner
  • Innehåller följande Fontana produkter

    I SAMARBETE MED GASTROFY

    Gör så här

  • fontana_watchCreated with Sketch.

    Start timer

    Laga något gott

    Pitachips med Sumac

    Hur ofta får man inte pitabröd över? När bröden blivit hårda är det enkelt att göra chips på dem. Krydda med syrlig sumak och njut

    LÄS MER >