Ost & grönsaksfyllda kycklingfiléer på en bädd av späda salladsblad och quinoa
Ost & grönsaksfyllda kycklingfiléer på en bädd av späda salladsblad och quinoa recept

Ost & grönsaksfyllda kycklingfiléer på en bädd av späda salladsblad och quinoa

Härligt krispiga kycklingfiléer fyllda med grillade grönsaker och Grilloumi, vår egen grill- och stekost. En snabbrätt som får gott sällskap av en frisk bladsallad och quinoa.

Dela

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på pinterest

Skriv ut & Mejla

Dela på print
Dela på email

Ingredienser

4 Portioner
  • Innehåller följande Fontana produkter

    Fontana Halloumi Originalet

    Halloumi Originalet

    Läs Mer
    97038 Grilloumi Grekisk Stek-och Grillost 200 g

    Grilloumi Original 200 g

    Läs Mer
    Fontana Balsamvinäger 3-årig

    Balsamvinäger 3-årig

    Läs Mer

    Olivolja Kalamata Extra Virgin

    Läs Mer

    I SAMARBETE MED GASTROFY

    Gör så här

  • Tips

    fontana_watchCreated with Sketch.

    Start timer

    Laga något gott

    Tournedos med sparris recept

    Tournedos med sparris

    Tournedos är mittenbiten eller ”hjärtat” på en oxfilé, ett tjockt och mört kött som man kan steka eller grilla. Här får den sällskap av smörstekt

    LÄS MER >
    Lammspett med grillat bröd recept

    Lammspett med grillat bröd

    Marinerade lammspett som får grilla sig möra på grillgallret. Servera i pitabröd med krispiga grönsaker eller direkt på tallriken tillsammans med en god sallad och

    LÄS MER >