Pitabröd med Htipiti
Fontana Pitabröd med Htipiti Recept

Pitabröd med Htipiti

Använd våra pizzabottnar och gör pitabröd. Med oregano och olivolja smakar det precis som pitabrödet man äter i Grekland.

Dela

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Skriv ut & Mejla

Share on print
Share on email

Ingredienser

4 Portioner
  • Till servering:

    Innehåller följande Fontana produkter

    Fontana Stenugnsbakad Pizzabotten - Fullkorn 360 g

    Stenugnsbakad Pizzabotten – Fullkorn

    Läs Mer
    Fontana Stenugnsbakad Pizzabotten - Fullkorn 360 g

    Stenugnsbakad Pizzabotten – Vete

    Läs Mer
    Fontana Stenugnsbakad Pizzabotten 4 x 70 g

    Stenugnsbakad Pizzabotten Vete 30cm

    Läs Mer
    Fontana Olivolja Original Extra Virgin 500 ml

    Olivolja Originalet Extra Virgin 500ml

    Läs Mer
    Fontana Htipiti - Fetaoströra 200 g

    Htipiti – Fetaoströra

    Läs Mer

    I SAMARBETE MED GASTROFY

    Gör så här

  • fontana_watchCreated with Sketch.

    Start timer

    Laga något gott

    Tzatziki

    Tzatziki är en klassisk grekisk yoghurtsås med gurka och vitlök. Numera är den världsberömda tztazikin också ett populärt inslag i det svenska köket där vi

    LÄS MER >

    Vispad feta med honung

    Sött, salt och krämigt. Vispad fetaost är ett fantastiskt gott tillbehör till grillat. Men även väldigt gott att doppa bröd i. Här i en kombination

    LÄS MER >