Använd våra pizzabottnar och gör pitabröd. Med oregano och olivolja smakar det precis som pitabrödet man äter i Grekland.
Använd våra pizzabottnar och gör pitabröd. Med oregano och olivolja smakar det precis som pitabrödet man äter i Grekland.
Dela
Skriv ut & Mejla
Med feta kan man göra mycket! Här delar vi med oss av ett originalrecept på en krämig fetaoströra med citrus och pepperoni och en stor
Så här ska grekisk fava ätas! Har man en gång njutit ljummen fava med karamelliserad lök och kapris är man fast. Den milda ärtröran är
De här grönsaksspetten kan du grilla men det går lika bra att tillaga i ugnen om du inte har tillfälle att grilla dem. Och glöm
Sött, salt och krämigt. Vispad fetaost är ett fantastiskt gott tillbehör till grillat. Men även väldigt gott att doppa bröd i. Här i en kombination
Vill du ha finfina erbjudanden? Eller veta när nya produkter lanseras? Prenumerera på vårt nyhetsbrev så har du alltid koll på det senaste från medelhavsköket.
Tack för att du väljer Fontanas produkter! Detta är maten jag har vuxit upp med och jag hoppas att den ska få leva vidare i ditt kök.
LOIZOS PAPADOPOULOS
Copyright © 2023 Fontana
RECEPT
Produkter
HITTA OSS PÅ
BRA ATT VETA
SEKRETESS
OM FONTANA