SOPPA PÅ HELA KRONÄRTSKOCKAN

SOPPA PÅ HELA KRONÄRTSKOCKAN

Vi använder ofta de inre mjuka bladen och hjärtat på en kronärtskocka men det är sällan vi får tillfälle att använda de yttre bladen och stjälkarna. Med det här enkla receptet tar du vara på hela kronärtskockan – och lite andra grönsaksrester.

Tillagningstid: 25 min Förberedelser: 10 min

Dela

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Skriv ut & Mejla

Share on print
Share on email

Ingredienser

4 Portioner
  • Innehåller följande Fontana produkter

    I SAMARBETE MED GASTROFY

    Gör så här

  • fontana_watchCreated with Sketch.

    Start timer

    Laga något gott

    Pitachips med Sumac

    Hur ofta får man inte pitabröd över? När bröden blivit hårda är det enkelt att göra chips på dem. Krydda med syrlig sumak och njut

    LÄS MER >