Vänner till Stockholms filmfestival!

Vad äter du till filmen? För oss är frågan större än du vill veta. I år tog vi steget och blev vänner på riktigt med Stockholms filmfestival. Som bra vänner ska, kommer vi att göra allt för att fortsätta dela med oss av det goda! Vi uppgraderar de klassiska popcornen till fyllda snacksoliver och snabbmatskäket till grekiska halloumiburgare. Sedan är det bara att luta sig bakåt för att njuta av mästerverken på skärmen.

VÅR VÄNSKAP I SOMMAR

SNACKSOLIVER PÅ GALAPREMIÄR

Första veckan i maj var det galapremiär på den franska filmen Eiffel. Då fick vi chansen att bjuda på våra nya snacksoliver. Äntligen fick vi se biobesökare mumsa grekiska oliver med jalapeño, vitlök och pimiento! Det är ju så det ska vara. Filmen var också bra.

FOODTRUCK PÅ DRIVE-IN BION

The Greek on tour! Du svängde in på Solvalla med bil eller cykel, avnjöt gamla och moderna klassiker och åt grekisk mat med oss vid vår foodtruck. Du fick träffa oss och vi pratade film och grekisk matglädje.

SOMMARBIO I RÅLIS

17-21 augusti 2022

Plocka fram picknickfilt och någon du vill dela det goda med. Vi bjuder på snacksoliver och visar vår egen filmklassiker Call the Greek. Boka in de sköna sensommardagarna i kalendern och håll dig uppdaterad genom att bli medlem hos Stockholms filmfestival!

THE GREEK ON TOUR

När vi beger oss iväg med vår foodtruck ser vi till att ta med ett så brett urval av våra produkter som möjligt. Hittills har vi bland annat umgåtts med ICA på en liten grillturné med Grilloumi och oliver, serverat halloumiburgare under Veterandagen, samt delat ut halloumi i Stockholm inför halloumiostens dag. Vår rullande grek var även på plats under drive-in-bion.

SNACKSOLIVER

Vi fick chansen att dela ut snacksoliver och dela det goda med besökarna! Smaksökare som de var fick de chans att testa våra urkärnade snacksoliver, både fyllda och klassiska.

THE GREEK ON TOUR

När vi beger oss iväg med vår foodtruck ser vi till att ta med ett så brett urval av våra produkter som möjligt. Hittills har vi bland annat umgåtts med ICA på en liten grillturné med Grilloumi och oliver, serverat halloumiburgare under Veterandagen, samt delat ut halloumi i Stockholm inför halloumiostens dag.

Vår rullande grek var även på plats under drive-in-bion.

SNACKSOLIVER

Vi fick chansen att dela ut snacksoliver och dela det goda med besökarna! Smaksökare som de var fick de chans att testa våra urkärnade snacksoliver, både fyllda och klassiska.