TOPPTESTAD

VAR DET HÄR!

TOPPTESTAD VAR DET HÄR!

Med ojämna mellanrum är våra goda grejer med i Smakbox, en spännande låda med produkter som når 25 000 prenumeranter. Provsmakarna får sedan berätta vad de tyckte om allt från oliver och nuggets till grekisk yoghurt och salladsost. Till vår stora glädje är det ovanligt många av mottagarna som ger Fontanas produkter omdömet ”Bäst i test”. Nu är det din tur att provsmaka.

FONTANA HALLOUMI FRIES

Ät dem nyfriterade eller när de just kommer ut ur ugnen. Våra panerade gyllene fries av äkta halloumi är en krispig dröm att dippa i hummus.

Fontana Halloumi Nuggets

Små fina bollar med en kärna av äkta halloumi från Cypern, krispigt och frasigt panerade. Perfekt tilltugg till drinken med en god röra eller två.

Fontana Grilloumi Grekisk

Vår grekiska stek- och grillost efter eget recept är numera även uppskattad utanför familjen. Mild och härlig med mynta och balanserad sälta.

Fontana Grekisk Yoghurt

Så här ska grekisk yoghurt smaka! Det tyckte även Smakbox prenumeranter. Krämig, frisk och naturligt god i allt från mellanmål till tzatziki.

Fontana Grekisk Salladsost

Vår härligt smakrika salladsost gick hem hos Smakbox testpanel. Salladsosten är gjord av komjölk från familjeägda gårdar i norra Grekland.

Fontana Olivolja Originalet

Om du bara ska ha en extra virgin olivolja hemma, välj Originalet. En mild och balanserad olivolja direkt från de grekiska olivlundarna. Ringla på.