Search
Bakad sötpotatis med getost och rödlök recept

Bakad sötpotatis med getost och rödlök

Sötpotatis används flitigt i det grekiska köket. Här har vi valt att toppa bakpotatisarna med kanel- och chillistekt lök. Färsk getost ger en syrlig dimension åt en annars ganska så söt rätt.

Tillagningstid: 25 min Förberedelser: 10 min

Dela

Skriv ut & Mejla

Ingredienser

4 Portioner
  • Innehåller följande Fontana produkter

    Getost av 100% Getmjölk - Fontana Frixos Finest 150 g

    Frixos Finest Getost av 100% Getmjölk

    Läs Mer
    Fontana Olivolja Originalet 500 ml

    Olivolja Originalet Extra Virgin 500ml

    Läs Mer

    I SAMARBETE MED GASTROFY

    Gör så här

  • fontana_watchCreated with Sketch.

    Start timer

    Laga något gott

    Halloumi- och nektarinsallad

    Gör en ljuvlig sommarsallad med honungsglazerad halloumi, nektariner, grönsaker och krämig tzatziki — perfekt till en lätt lunch i skuggan eller som en färgsprakande rätt

    LÄS MER >

    Grilloumibites med chilihonung

    Grilloumibites i varm chilihoung är bara ett annat ord för himmelriket. Krispet kommer från paneringen med krossade cornflakes, parmesan, sesamfrön. Doppa sedan dessa godingar i

    LÄS MER >