Feta med grillad zucchini och aubergine
Feta med grillad zucchini och aubergine recept

Feta med grillad zucchini och aubergine

Grillade auberginer med oliv- och vitlöksmarinad toppade med fetaost och färsk oregano. Elden lyfter fram smaken i grönsakerna och ger marinaden en ljuvlig glasering. Ett utsökt tillbehör till sommarens grillkvällar. Lägg upp direkt från grillen eller skär i bitar och servera som sallad.

Dela

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Skriv ut & Mejla

Share on print
Share on email

Ingredienser

4-6 Portioner
  • Marinad till grönsakerna:

    Innehåller följande Fontana produkter

    Fontana Feta Originalet|Fontana Fetaost från Grekland 150g

    Feta Originalet

    Läs Mer
    Fontana Olivolja Original Extra Virgin 500 ml

    Olivolja Originalet Extra Virgin 500ml

    Läs Mer

    I SAMARBETE MED GASTROFY

    Gör så här

  • fontana_watchCreated with Sketch.

    Start timer

    Laga något gott

    Feta Med Oregano Recept

    Feta med oregano

    Ett busenkelt sätt att servera god mat på. Ibland behövs bara en riktigt bra produkt. Feta med olivolja är en fantastisk smakkombination och tillsammans skapar

    LÄS MER >
    Halloumigryta med linser och soltorkade tomater Recept

    Halloumigryta med linser

    Halloumi i gryta? Ja, absolut! Prova favoriten halloumigryta med linser, färska grönsaker och soltorkade tomater från vårt skafferi. En smakrik gryta att värma sig med

    LÄS MER >
    Fontana Höstsallad recept

    Höstsallad

    På hösten ska man frossa i de frukter och grönsaker som är i säsong, som äpple, morot och rödkål. Tillsammans med färska fikon, broccoli och

    LÄS MER >
    Bakad fetaostsallad Recept

    Bakad fetaostsallad

    Fetaost blir härligt krämig när man ugnsbakar den. Koka lite pasta, baka lite ost och gör en sallad fylld av somriga grekiska smaker. Oliver och

    LÄS MER >