Okra i tomatsås recept

Okra i tomatsås

Okra är fortfarande ganska så ovanligt inom svensk matlagning men väl värt att testa i en vegetarisk rätt. Här delar vi med oss av ett gott recept på ugnsbakad okra i vitlök- och tomatsås. Snabbt, gott och mycket näringsrikt!

Dela

Skriv ut & Mejla

Ingredienser

  • Innehåller följande Fontana produkter

    Fontana Olivolja Originalet 500 ml

    Olivolja Originalet Extra Virgin 500ml

    Läs Mer
    Fontana Feta Originalet|Fontana Fetaost från Grekland 150g

    Feta Originalet

    Läs Mer

    I SAMARBETE MED GASTROFY

    Gör så här

  • fontana_watchCreated with Sketch.

    Start timer

    Laga något gott

    Moussaka Recept

    Moussaka

    Det här är förstås en klassikernas klassiker från det grekiska köket. Här bjuder vi på vårt eget familjerecept där grillade auberginer toppas med världens godaste

    LÄS MER >