Välkommen till vårt medelhavskök med goda smaker av högsta kvalitet

Vilken matresa våra produkter och råvaror har gjort! Från de små, lokala odlingarna på den grekiska landsbygden till de svenska storköken och restaurangerna som delar vår passion för medelhavsmaten. Vårt löfte till dig som kund och dina gäster är goda och genuina smaker av allra högsta kvalitet. Grunden är kärlek.

Säg hej till Grilloumi®

Dina gäster vill ha fler gröna erbjudanden. Vår Grilloumi kommer i tre utföranden – ett perfekt alternativ för flexiterianer, laktovegetarianer och för alla andra matgäster som är sugna på god ost med det rätta tuggmotståndet och den rätta smaken. Garanterat grilljanta på menyn!

RUBRIK OM BUTIKSGASTRO HÄR

Har du hört om den nya tävlingen för butikens dolda stjärnor? Butiksgastro är en ny nationell tävling för kockar, kallskänkor, bagare och konditorer inom dagligvaruhandeln. Det kloka initiativet kommer från White Guide Green och tidningen Restaurangvärlden, och vi är stolta över att vara en av tävlingens partners och ambassadörer. 

Den 24 mars kommer butiker i hela Sverige ha skickat in recept till den hårda men rättvisa juryn. Sedan får vi leva i spänning fram till finalen i Stockholm nu i höst. Vi önskar alla tävlande lycka till och gratulerar alla som får njuta av ännu godare mat i butikens delidisk framöver.

VÅRA PRODUKTER

Fontanas produkter är pålitliga. Vi har ett sortiment som representerar det allra godaste från medelhavsköket och kompromissar aldrig med smak eller kvalitet.

BLI INSPIRERAD

Hitta recepten som lyfter våra råvaror och produkter till nästa nivå. Medelhavsmaten är smakrik, hälsosam och enkel att bygga en varierad meny kring.

BESTÄLL MATERIAL

Här hittar du våra produktkataloger och annat material som hjälper dig att planera för en lönsam verksamhet med råvaran i fokus.

EN GODARE VÄRLD FÖR ALLA

EN GODARE VÄRLD FÖR ALLA

På Fontana tar vi ansvar för hela resan en produkt gör innan den hamnar på tallriken. God djurhållning och lokal produktion är viktigt för oss. Inte bara för att produkten ska hålla den höga kvalitet vi utlovat, utan även för att alla som är med oss på resan ska behandlas bra och med schyssta villkor. Detta ansvar följer med hela vägen till dig och dina gäster genom vår service, branschkunskap och leveranstrygghet.

VÅRA PRODUKTER OCH SORTIMENT

Det ska vara enkelt att göra goda affärer. För att du på ett smidigt sätt ska kunna navigera bland våra produkter och få en överblick av sortimentet, kan du hitta produktinformation och bilder på olika digitala plattformar.

LÅT VÅRA RECEPT INSPIRERA

“Vill du servera en minnesvärd måltid? Börja med att välja råvaran med omsorg”