Search
Grekisk alevropita med fetaost och rosmarin recept

Grekisk alevropita med fetaost och rosmarin

Sugen på grekisk fetaostpaj? Alevropita är enkel att göra och passar allt från drink till buffé. Alevro betyder mjöl och pita betyder paj, men det är fetan som är viktig här. Njut pajen ljummen – knaprig på ytan och i botten men härligt mjuk i mitten.

Dela

Skriv ut & Mejla

Ingredienser

4-6 Portioner
  • InnehÃ¥ller följande Fontana produkter

    Fontana Feta Originalet|Fontana Fetaost från Grekland 150g

    Feta Originalet PDO

    Läs Mer
    Fontana Olivolja Originalet 500 ml

    Olivolja Originalet Extra Virgin 500ml

    Läs Mer

    I SAMARBETE MED GASTROFY

    Gör så här

  • fontana_watchCreated with Sketch.

    Start timer

    Laga något gott

    Grönkålspizza med Feta

    När grönkål, feta, valnötter och granatäpple hamnar på en pizza, gör de det med besked. Vilken uppställning! Gott, enkelt och festligt – perfekt för en

    LÄS MER >

    Halloumi- och nektarinsallad

    Gör en ljuvlig sommarsallad med honungsglazerad halloumi, nektariner, grönsaker och krämig tzatziki — perfekt till en lätt lunch i skuggan eller som en färgsprakande rätt

    LÄS MER >