
Ugnsbakade tomater
Tomater som är ugnsbakade med fetaost, olivolja och färska örter är en vegetarisk rätt som fungerar som smårätt på buffén, till vardag och fest. Servera
En förrätt kan vara lika enkel som genialisk. Det går fort att fixa en härligt god olivdipp med smak av vitlök och jalapeños till chipsen. Lika snabbt gör du langos på halloumi, toppade med färska räkor. Variationen av förrätter är oändlig och en förrätt kan enkelt gå från småplock till riktigt matig. Ett par lyxiga bitar löjromspizza med Grilloumi gör vilken fest som helst. Du hittar både inspiration och recept här.
En förrätt kan vara lika enkel som genialisk. Det går fort att fixa en härligt god olivdipp med smak av vitlök och jalapeños till chipsen. Lika snabbt gör du langos på halloumi, toppade med färska räkor. Variationen av förrätter är oändlig och en förrätt kan enkelt gå från småplock till riktigt matig. Ett par lyxiga bitar löjromspizza med Grilloumi gör vilken fest som helst. Du hittar både inspiration och recept här.
Tomater som är ugnsbakade med fetaost, olivolja och färska örter är en vegetarisk rätt som fungerar som smårätt på buffén, till vardag och fest. Servera
Pimiento de padrón är milda gröna chilifrukter som går utmärkt att grilla i ugn tillsammans med andra grönsaker eller fatlagrad fetaost från vårt eget skafferi.
En tomatsalsa med smak av sommar! Den här har vi gjort med soltorkade tomater från Fontanaskafferiet och kryddat rejält med basilika, gräslök och chiliflakes. Trickset
Att göra langos på halloumi blir så gott och går fort att tillaga. Ät dem som en hel måltid eller gör dem lite mindre och
Halloumi i rårakor gör att de blir härligt krispiga med en naturlig god sälta. Här serverade med räkor och fetaost. En perfekt förrätt!
Spröda, varma filodegsknyten fyllda av syrlig fetaost, mjuk Grilloumi, spenat och örter. Perfekt till drinken eller som en av många rätter på middagsbordet. Skulle det
En härlig smakkombination mellan den söta honungen och salta Grilloumin. Servera den gärna som en förrätt tillsammans med ett gott bröd.
Saganaki är grekisk får- och getost som produceras på ön Lesvos. Ett populärt sätt att äta Saganaki är genom att helt enkelt steka några skivor
Ett perfekt tilltugg innan maten, i väntan på att grillen ska bli färdig eller framför en bra match.
En lyxig och väldigt god förrätt som passar till bubbel eller annan god dryck. Klassiska svenska smaker möter medelhavets pizza i festlig form.
Vill du ha finfina erbjudanden? Eller veta när nya produkter lanseras? Prenumerera på vårt nyhetsbrev så har du alltid koll på det senaste från medelhavsköket.
Tack för att du väljer Fontanas produkter! Detta är maten jag har vuxit upp med och jag hoppas att den ska få leva vidare i ditt kök.
LOIZOS PAPADOPOULOS
Copyright © 2023 Fontana
RECEPT
Produkter
HITTA OSS PÅ
BRA ATT VETA
SEKRETESS
OM FONTANA