JOBBA PÅ FONTANA

EN AV SVERIGES BÄSTA ARBETSPLATSER

GPTW-2023

SÖK JOBB PÅ FOntANA

På Fontana har vi alltid varit måna om våra medarbetare. Sedan 2017 har vi blivit certifierade varje år som ett Great Place To Work. Vi är extra stolta att även få utmärkelsen som en av Sveriges Bästa Arbetsplatser 2019 och även 2023. Tack till våra medarbetare för detta fina betyg.

Vill du också jobba hos oss och bli en del av Fontana-familjen? Vi letar alltid efter positiva, kompetenta och drivna människor. Du kan söka de jobb som vi har på vår hemsida och/eller ansöka spontant. Vi tar även emot LIA-praktikanter när vi har möjlighet.

INGA LEDIGA TJÄNSTER FÖR NUVARANDE.

Roller inom Inköp & Logistik:


Vi söker nu en ny logistikkoordinator till vårt kontor i Tyresö. Vi söker dig som har god förståelse för hela logistikkedjan, har erfarenhet av en liknande roll och en utbildning inom logistik. För rätt person kan vi erbjuda en omväxlande roll i ett familjeägt bolag med ett starkt varumärke och en passion för god mat och grekiska mattraditioner.

Fontana Food AB är ett svenskt familjeföretag. Det drivs idag i andra generationen och har ca:60 medarbetare. Sedan starten 1978 har familjen Papadopoulos varit ambassadör för mat från Grekland och länderna kring Medelhavet. Den klassiska halloumi-osten har funnits sedan 1980-talet, då Fontanas grundare Frixos introducerade den och feta-osten till den svenska marknaden. Papadopoulos var först i Sverige med att sälja halloumi. Numera är den högt älskad i hela landet. Framgångssagan fortsätter, företaget växer och Fontana Food AB förstärker nu sin leveransorganisation med en logistikkoordinator Läs gärna mer om företaget här.

Om rollen
Tjänsten som logistikkoordinator är en operativ roll där du kommer att ha täta kontakter med leverantörer, kunder, transportörer med flera. Du kommer att ingå i en grupp på tre personer och arbeta i nära samarbete med andra avdelningar internt, såsom inköp, försäljning, ekonomi och lager. Du kommer även att ha en tät kommunikation med flödesplanerarna hos våra kedjekunder. I tjänsten ingår prognos- och analysarbete samt bevakning och registrering av kampanjvolymer. Bevakning av transporter, kommunikation med transportörer, spåra containrar, bilar och tåg. Vi bevakar försäljning, lägger prognoser, beställer varor, bevakar servicegrader, attesterar fakturor och löser eventuella uppkomna problem löpande.

Din Erfarenhet och kompetens
Du bör du ha en god förståelse för hela logistikkedjan, ha kunskap om lastning och lossning av gods och av godsflöden generellt. Helst ser vi också att du har en utbildning inom logistik, supply chain eller motsvarande. Goda kunskaper i svenska och engelska är ett måste liksom kunskaper i MS Office, särskilt i Excel. För att trivas i rollen bör du ha ett starkt eget driv och förmåga att självständigt driva dina arbetsuppgifter framåt. Vi värdesätter dessutom en god analytisk förmåga, ett lösningsorienterat arbetssätt och kapacitet att tänka utanför ramarna.

Hos oss blir du en del av ett engagerat team med stor arbetsglädje. Vi är ett expansivt bolag vars företagskultur kännetecknas av: Kunskap, Kvalitet, Passion och Ärlighet. För att du ska trivas i gänget bör du därför vara en person som känner stort engagemang för ditt arbete och har ett genuint intresse för att bygga relationer och skapa samarbeten. Klappar ditt hjärta dessutom lite extra för mat och högkvalitativa produkter kan du vara just den vi söker!

Ansökan
Ansökan och CV skickar du till vår logistikchef Arthur Hanssen arthur@fontanafood.se
Vi arbetar med löpande urval och ser fram emot att ta del av din ansökan så snart som möjligt. Viktigt att du bifogar ditt CV och gärna ett personligt brev. Ansökningarna i rekryteringsprocessen hanteras konfidentiellt.

Roller inom INKÖP:

MARKNAD / FONTANA STUDIO
ERFAREN PRODUKTIONSLEDARE

FONTANA STUDIO – ERFAREN PRODUKTIONSLEDARE 

Är du vår nästa stjärna?
Är du strukturerad, noggrann, driven och har en gedigen bakgrund inom produktionsledning? Drivs du av att få vara med och utveckla vår inhouse-studio hos ett etablerat varumärke? I en miljö som präglas av innovation, dynamik, förändring och ett högt tempo? Vill du dessutom ha roligt på jobbet, då kan du vara vår nästa kollega!

Vad innebär det att vara produktionsledare på Fontanas inhouse-studio?
Att självständigt ansvara för löpande drift, utveckling och effektivisering av verksamheten. Detta innefattar fullt produktionsansvar, dvs. att avdelningen prioriterar rätt produktioner, och levererar kvalitet, i rätt tid, till rätt kostnad. Din roll omfattar allt förekommande arbete inom en inhouse-studio, dvs. alltifrån planering, prioritering, samordning och resursallokering till genomförande, leverans och uppföljning av samtliga produktioner. Detta gäller såväl övergripande produktionsplanering som detaljplanering (dagligen). I vissa större projekt samarbetar du med en projektledare. Du leder en arbetsgrupp på 5 personer i produktionen och ser till att alla har den information de behöver för att genomföra sitt arbete på ett bra sätt. Du ansvarar för korrekturordningar, ger råd på lämpliga produktionslösningar och ser till att vi håller alla deadlines.

I rollen som Produktionsledare är du ”gatekeeper” och kommer att vara studions kontaktperson (internt och externt), samt ansvara för uppstyrning och streamlining av alla interna processer, beställningar och leveranser. Till din hjälp har du systemet ClickUp och ett enklare program för tidsrapportering. Du brinner för att skapa en positiv och kreativ arbetsmiljö, med nöjda team-medlemmar som levererar produktioner i tid och med hög kvalitet. Dina projekt kan vara allt ifrån en banner-produktion till större projekt med leveranser inom flera olika kanaler såsom butik, e-com, och sociala medier. Tjänsten kräver att du är super-strukturerad och resultatinriktad då du kommer att ansvara för många uppgifter samtidigt.

Vem är du?
För att lyckas bra i rollen behöver är du positiv, driven och rutinerad, med ett brinnande intresse av att driva projekt. Du är en strukturerad och serviceinriktad person som trivs med att ha många projekt i gång samtidigt. Och du har en förmåga att driva många parallella projekt utan att någonting faller mellan stolarna. Du är van att driva små och stora produktioner från brief till slutleverans. Och du behåller ditt lugn och ditt fokus även i stressiga situationer. Du trivs bäst när det är ett högt tempo, utan att tumma på din leverans.

Du besitter ett skarpt ordningssinne, med en dokumenterad vana att skapa struktur och effektiva projekt, och du har erfarenhet av resursplanering och effektivisering av processer. Du är teknik-intresserad och har god erfarenhet av datorer, programvaror och branschens olika system och verktyg. Du gillar att arbeta självständigt, men du är samtidigt en team player med erfarenhet av att leda och utveckla team/personal och skapa en trygg, produktiv, hälsosam och stimulerande miljö, med en god stämning i gruppen. Du uppskattar att vara spindeln i nätet, du har lätt för att kommunicera både internt och externt, är stresstålig och lätt att samarbeta med.
Som person är du positiv, prestigelös, öppen och utåtriktad.

Vad erbjuder vi dig?
Vi är det lilla familjeföretaget som har växt och blivit ett starkt varumärke inom svensk dagligvaruhandel. Vi är en familj på 50+ medarbetare som tillsammans skapar goda resultat, utefter våra värdeord: passion, ärlighet, kunskap och kvalitet. Vi har blivit certifierade flera år i rad som en utmärkt arbetsplats av våra medarbetare, via Great Place To Work. Vi hoppas nu att du vill bli en del av vårt växande familjeföretag.

Villkor:
Som anställd på Fontana erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, och anslutning till vårt kollektivavtal. Inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning.

Fontana tillämpar alltid 6 månaders provanställning, Tjänsten är en tillsvidareanställning med start omgående och du rapporterar till Marknadsansvarig. Du utgår från vårt kontor i Tyresö.

Ansökan
Skicka din ansökan till jobb@fontanafood.se och märk den ’Produktionsledare’ Vi arbetar med löpande urval, därav ser vi fram emot att ta del av din ansökan så snart som möjligt.  Viktigt att du bifogar ditt CV och gärna ett personligt brev. Ansökningarna i rekryteringsprocessen hanteras konfidentiellt

Roller inom försäljning:

NYA TJÄNSTER TILL MARKNAD:

Great Place to Work