JOBBA PÅ FONTANA

EN AV SVERIGES BÄSTA ARBETSPLATSER

GPTW-2023

SÖK JOBB PÅ FOntANA

Fontana är ett familjeföretag, och det känns verkligen. Vi lägger ner vår själ och våra hjärtan i allt vi gör. Kärleken till våra goda medelhavsprodukter och vår historia går nästan att ta på. Som vår medarbetare är du inte bara en anställd utan en medlem i vår stora familj.

Utveckla, utveckla, utveckla!

Orden kommer från vår grundare Frixos, och sammanfattar väl vår livsfilosofi och andan i allt vi gör. Tempo, driv och affärstänk håller jämna steg med varandra, sida vid sida. Vi är doers ända ut i fingertopparna och problemlösare.

Här är det teamplayers som gäller. VI tror att tillsammans är starkare än ensam. Därför jobbar vi medvetet att skapa hälsosamma team där tillit finns, och gemensamt ansvar tas för att nå uppsatta mål.

Blir du nyfiken på att jobba hos oss och bli en del av Fontana-familjen? Vi letar alltid efter positiva, kompetenta och drivna människor. Finns inget ledigt jobb utlagt på hemsidan går det alltid bra att söka spontant. Vi tar även emot LIA-praktikanter när vi har möjlighet.

Hoppas vi hörs och syns!

Verksamhetsnära CFO

Vi söker dig som vill vara med på en spännande resa att utveckla vårt familjeföretag framåt. Vi söker en affärsmässig ledare till rollen som CFO. Här kommer du att få jobba med alla delar av verksamheten och verkligen använda den analytiska förmågan som vi ser att du besitter. Det är en utvecklande och spännande roll för dig som vill jobba strategiskt och besitter en hög kommersiell förståelse. Detta är en affärsnära roll där man jobbar som VDs högra hand.

Försäljningschef sökes till familjeföretaget Fontana

Familjeföretaget Fontana söker en försäljningschef med övergripande ansvar för företagets försäljning. Vi söker dig som brinner för att driva försäljning i kombination med starkt affärsfokus. Vi söker en genuin ledare som drivs av resultat men också att coacha dina medarbetare till att utveckla både sig själva och företaget. Huvuduppgiften i rollen som försäljningschef är att driva försäljning, leda företagets största avdelning, och vara en ambassadör för Fontana.

Familjeföretaget Fontana söker en försäljningschef med övergripande ansvar för företagets försäljning. Vi söker dig som brinner för att driva försäljning i kombination med starkt affärsfokus. Vi söker en genuin ledare som drivs av resultat men också att coacha dina medarbetare till att utveckla både sig själva och företaget. Huvuduppgiften i rollen som försäljningschef är att driva försäljning, leda företagets största avdelning, och vara en ambassadör för Fontana.
2019 och 2022 utsågs vi till en av Sveriges bästa arbetsplatser via Great Place to Work. Vi lägger ner vår själ och hjärtan i allt vi gör. Kärleken till våra goda medelhavsprodukter och historia går nästan att ta på. Som vår medarbetare är du inte bara anställd utan en medlem i vår stora Fontanafamilj. Därför jobbar vi medvetet att skapa hälsosamma team där tillit finns, och gemensamt ansvar tas för att nå uppsatta mål.
Vi arbetar utifrån ett förhållningssätt där allt vi gör genomsyras av våra värdeord: Kunskap, Kvalitet, Passion och Ärlighet.

Dina arbetsuppgifter:

Rollen som försäljningschef har en bredd både gällande arbetsuppgifter såväl som ansvarsområden. Du kommer ha ett övergripande personal-, budget- och lönsamhetsansvar för affärsområdena Dagligvaruhandeln och Food Service. Du arbetar nära och lösningsorienterat med dina kollegor och företagets övriga avdelningar, för att öka kundnöjdhet och att säkerställa samordnade och effektiva försäljningsinsatser. Vi ser att du har förmågan att inspirera och motivera dina medarbetare genom god kommunikation och gott ledarskap. Rollen ingår i ledningsgruppen och rapporterar till VD.

FÖR ATT LYCKAS I ROLLEN:

För att lyckas i rollen behöver du vara en stark värderingsbärare. Genom driv, engagemang och delaktighet identifierar du mål, strategier och handlingsplaner. Detta med syfte att ge dina medarbetare det bästa förutsättningarna, för att stärka Fontanas position på marknaden samt nå aktuella lönsamhet- och tillväxtmål.
Rollen kräver att du är resultat- och lösningsorienterad, analytisk samt är en erfaren ledare och förhandlare. Du har förmågan att se helheten i olika situationer och är van att arbeta med marknadsanalyser, målstyrning och uppföljning. Du arbetar med god struktur i arbetet och har lätt för att prioritera samt delegera.

Vi erbjuder:

Du kommer i denna roll att utgå från vårt kontor i Tyresö. Arbetet kommer att innefatta en viss del av övernattningar och resor.
Om du har vad som krävs för att bli en av våra nyckelpersoner, så ser vi fram emot att höra från dig! Skicka ditt CV och ett personligt brev där du berättar varför du är den perfekta kandidaten för rollen som säljare till jobb@fontanafood.se . Har du frågor om tjänsten kontakta loizos@fontanafood.se. Intervjuer kommer att hållas löpande, så vänta inte med att ansöka! Sista ansökningsdatum är 2 april.
Fontana Food AB är en arbetsgivare som arbetar för lika möjligheter oavsett vem du är. Vi tror starkt på att olikheter och månfald är viktigt för vår fortsatta framgång. Besluten vi tar i våra rekryteringsprocesser baserar vi på dina erfarenheter och färdigheter och vi välkomnar alla ansökningar som representerar vårt samhälle, oavsett ålder, kön, funktionshinder, sexuell läggning, etnicitet eller religion.
Vi avstår samtal från rekryteringsbolag.