
Stengugnsbakad pizza med karamelliserad brysselkål och fetaostcreme
Efter julbordet är det alltid något kvar. Men med överbliven brysselkål, granatäpple, fikon, fetaost och grekisk yoghurt samt lite mynta kan du göra en riktigt
Först kom pizza med tomatsås. Alla älskade den! Sedan dök pizza bianco upp. Va? Pizza med sås på crème fraiche? Japp, och vilken succé det blev. Ska vi vara ärliga så gillar vi pizzor oavsett färg på såsen. Vår löjromspizza är en pizza bianco av det lyxigare slaget. Perfekt till fest eller till en onsdag som du vill ska smaka som lördag. Hemligheten med pizza är ett riktigt bra bröd och smarrig topping. Kanske Kalamataoliver, soltorkade tomater och en rejäl näve ost, både feta och halloumi för den som har svårt att välja. Är det pizza så är det pizza!
Först kom pizza med tomatsås. Alla älskade den! Sedan dök pizza bianco upp. Va? Pizza med sås på crème fraiche? Japp, och vilken succé det blev. Ska vi vara ärliga så gillar vi pizzor oavsett färg på såsen. Vår löjromspizza är en pizza bianco av det lyxigare slaget. Perfekt till fest eller till en onsdag som du vill ska smaka som lördag. Hemligheten med pizza är ett riktigt bra bröd och smarrig topping. Kanske Kalamataoliver, soltorkade tomater och en rejäl näve ost, både feta och halloumi för den som har svårt att välja. Är det pizza så är det pizza!
Efter julbordet är det alltid något kvar. Men med överbliven brysselkål, granatäpple, fikon, fetaost och grekisk yoghurt samt lite mynta kan du göra en riktigt
Pizza är den bästa räddaren av rester, speciellt efter julens alla festligheter! Med små enkla medel och några väl valda ingredienser tillsammans med en färdiggräddad
Skapa den lyxigaste pizzan på goda julrester som blivit över! Oavsett vilken topping du har hemma går det bra att göra en drömpizza. Som här,
Med hjälp av vår färdigbakade pizzabotten går det snabbt att svänga ihop dessa otroligt goda och snabba pizzasnittar! En perfekt pizza med massor med ost
Släng inte resterna, skapa en pizza istället! Med enkla medel kan ruccola, vitlök, citron och kryddor bli en egengjord pesto som grund och toppas med
Hummus på pizzan? Självklart! Som en strålande inledning på fredagsmyset bjuder vi på denna ljuvligt goda pizza där hummus, potatis och chilimarinerad fetaost möts i
Små fina pizza bianco toppade med fetaost, champinjoner och salladslök. På våra stenugnsbakade pizzabottnar är de färdiga på några minuter. Perfekta till drinken, på buffén
Med stenugnsbakade bottnar och tärnad Grilloumi blir pizzan färdig på nolltid – och jättegod! Om du vill göra en egen tomatsås hittar du receptet här.
Kebabpizza på grekiskt vis med citronmarinerade souvlakispett istället för kebabkött och tzatziki istället för vitlökssås. Toppad med fetaost och stora Halkidikioliver från vårt skafferi. Mums!
Vill du ha finfina erbjudanden? Eller veta när nya produkter lanseras? Prenumerera på vårt nyhetsbrev så har du alltid koll på det senaste från medelhavsköket.
Tack för att du väljer Fontanas produkter! Detta är maten jag har vuxit upp med och jag hoppas att den ska få leva vidare i ditt kök.
LOIZOS PAPADOPOULOS
Copyright © 2021 Fontana
RECEPT
Produkter
HITTA OSS PÅ
BRA ATT VETA
SEKRETESS
OM FONTANA