Spenatknyten med feta och Grilloumi
Spröda, varma filodegsknyten fyllda av syrlig fetaost, mjuk Grilloumi, spenat och örter. Perfekt till drinken eller som en av många rätter på middagsbordet. Skulle det
Fest så ofta som möjligt är vår melodi. Vi älskar att laga festrätter till nära och kära. När vi bjuder in till fest blir det gärna spröda, varma filodegsknyten med fetaost och Grilloumi. Eller härliga halloumi-spett som även får den inbitna köttätaren att sucka av njutning. En festrätt vi bara måste dela med oss av är halloumi-langos toppat med räkor, citron och persilja. Galet gott, men är det fest så är det fest. Goda recept på festrätter hittar du nedan.
Fest så ofta som möjligt är vår melodi. Vi älskar att laga festrätter till nära och kära. När vi bjuder in till fest blir det gärna spröda, varma filodegsknyten med fetaost och Grilloumi. Eller härliga halloumi-spett som även får den inbitna köttätaren att sucka av njutning. En festrätt vi bara måste dela med oss av är halloumi-langos toppat med räkor, citron och persilja. Galet gott, men är det fest så är det fest. Goda recept på festrätter hittar du nedan.
Spröda, varma filodegsknyten fyllda av syrlig fetaost, mjuk Grilloumi, spenat och örter. Perfekt till drinken eller som en av många rätter på middagsbordet. Skulle det
Fontanas egen tolkning av tacos med pulled pork och vår egen krämiga fetaost. Det härligt möra och kryddiga fläskköttet delas upp i trådar och ger
Den här rätten passar perfekt som en förrätt eller till glöggenminglet. Fetaosten är så god med sin sälta ihop med den söta glöggen.
Med honung, chili och za’atar blir dippen av feta och ricotta ett härligt hett och syrligt tillbehör. Njut den som den är med ett gott
Bao buns med grilloumi är en solklar favorit. Här möter asiatiska smaker som hoisinsvamp och baobröd den grekiska klassikern och skapar en ny vegetarisk smaksensation.
Taco på grekiskt vis! Krispiga aubergineskivor fyllda med krämig hummus och fetaost. Perfekt för bjudningar med vegetariskt tema!
Halkidikioliver är goda i sig själva, men prova att marinera oliverna i citron och olivolja så får du ett helt nytt tillbehör. Fräscht, friskt och
En enkel förrätt som du fixar på bara någon minut. Toppa ägghalvorna med solmogna kalamataoliver och ringla lite olivolja över. Härligt gott på buffébordet!
Vill du ha finfina erbjudanden? Eller veta när nya produkter lanseras? Prenumerera på vårt nyhetsbrev så har du alltid koll på det senaste från medelhavsköket.
Tack för att du väljer Fontanas produkter! Detta är maten jag har vuxit upp med och jag hoppas att den ska få leva vidare i ditt kök.
LOIZOS PAPADOPOULOS
Copyright © 2023 Fontana
RECEPT
Produkter
HITTA OSS PÅ
BRA ATT VETA
SEKRETESS
OM FONTANA