
Grilloumifylld aubergine
En mjuk aubergine med tomat som fått stå ett tag i ugnen är gott i sig. Med sältan från en mild ost, syran från lime
En mjuk aubergine med tomat som fått stå ett tag i ugnen är gott i sig. Med sältan från en mild ost, syran från lime
Spröda, varma filodegsknyten fyllda av syrlig fetaost, mjuk Grilloumi, spenat och örter. Perfekt till drinken eller som en av många rätter på middagsbordet. Skulle det
En höstlig rätt som värmer både kropp och sinne. Dessa färsfyllda dolmar får sällskap av en syrlig ägg- och citronsås som rundar av smaken på
Gratinerade grönsaker blir extra goda när de fylls med en härligt mustig köttfärssås och riven grilloumi. Gillar du inte auberginer får du gärna byta ut
Gratinerade grönsaker blir extra goda när de får en god fyllning. Här har vi stoppat våra zucchinis med ris, köttfärs och färska örter . En
Paprikor blir extra söta och goda när de gratineras i ugn. Här har vi valt att fylla våra egna grillade röda florinpaprikor med äkta grekisk
En lyxig rätt gjord på högrev som får koka i tomatsås tills köttet blir mört. Serveras med kritharaki som är en grekisk variant av italiensk
Vattenmelon ihop med den lite salta Grilloumin. Och smakerna från rosépeppar och mynta blir en magisk kombination
Sött, salt och krämigt. Vispad fetaost är ett fantastiskt gott tillbehör till grillat. Men även väldigt gott att doppa bröd i. Här i en kombination
Vill du ha finfina erbjudanden? Eller veta när nya produkter lanseras? Prenumerera på vårt nyhetsbrev så har du alltid koll på det senaste från medelhavsköket.
Tack för att du väljer Fontanas produkter! Detta är maten jag har vuxit upp med och jag hoppas att den ska få leva vidare i ditt kök. .
LOIZOS PAPADOPOULOS
Copyright © 2021 Fontana
RECEPT
Produkter
HITTA OSS PÅ
BRA ATT VETA
SEKRETESS
OM FONTANA
Copyright © 2021 Fontana