Fisk och Skaldjur

Fisk och skaldjur är en kärna i det grekiska köket och synonymt med fiskrätter och anses vara en hälsofrämjande kost. Stekt färsk småfisk med en skiva citron är en delikatess, bläckfiskgryta med schalottenlök och kanel är en spännande kombo, räkor med tomatsås och fetaost är både enkel och lyxig på samma gång. Det finns många fiskrätter som vårt hjärta klappar för. En sådan är vår kräftpaj med dill och grekisk yoghurt. En given succé på kräftskivan eller närsomhelst du är sugen på något extra festligt och gott

Fisk och Skaldjur

Fisk och skaldjur är en kärna i det grekiska köket och synonymt med fiskrätter och anses vara en hälsofrämjande kost. Stekt färsk småfisk med en skiva citron är en delikatess, bläckfiskgryta med schalottenlök och kanel är en spännande kombo, räkor med tomatsås och fetaost är både enkel och lyxig på samma gång. Det finns många fiskrätter som vårt hjärta klappar för. En sådan är vår kräftpaj med dill och grekisk yoghurt. En given succé på kräftskivan eller närsomhelst du är sugen på något extra festligt och gott

Halloumi Langos

Att göra langos på halloumi blir så gott och går fort att tillaga. Ät dem som en hel måltid eller gör dem lite mindre och

LÄS MER >

    DU KANSKE OCKSÅ GILLAR...