
Spenatknyten med feta och Grilloumi
Spröda, varma filodegsknyten fyllda av syrlig fetaost, mjuk Grilloumi, spenat och örter. Perfekt till drinken eller som en av många rätter på middagsbordet. Skulle det
Kära smårätter! Trots att ni är små gör ni stort intryck på oss. När vi plockar fram er smårätter känns det genast som fest. Ni dyker upp som tapas, småplock eller som något litet före maten. Eller som något vid sidan av huvudrätten. Som de greker vi är har vi smårätter i blodet.
Ett recept vi ofta lagar är kronärtskocksröra med citron och saganakiost. Ett annat är soltorkad tomatsalsa på rostat bröd och inbakad fetaost. Smårätter vi älskar er. Recept och inspiration på smårätter har vi samlat här.
Kära smårätter! Trots att ni är små gör ni stort intryck på oss. När vi plockar fram er smårätter känns det genast som fest. Ni dyker upp som tapas, småplock eller som något litet före maten. Eller som något vid sidan av huvudrätten. Som de greker vi är har vi smårätter i blodet.
Ett recept vi ofta lagar är kronärtskocksröra med citron och saganakiost. Ett annat är soltorkad tomatsalsa på rostat bröd och inbakad fetaost. Smårätter vi älskar er. Recept och inspiration på smårätter har vi samlat här.
Spröda, varma filodegsknyten fyllda av syrlig fetaost, mjuk Grilloumi, spenat och örter. Perfekt till drinken eller som en av många rätter på middagsbordet. Skulle det
Bao buns med grilloumi är en solklar favorit. Här möter asiatiska smaker som hoisinsvamp och baobröd den grekiska klassikern och skapar en ny vegetarisk smaksensation.
Frasiga vårrullar av filodeg fyllda med ugnsbakade grönsaker och Grilloumi. Visst låter det gott? Det är det också. Helst nyfriterade eller direkt från ugnen. Perfekt
Pimiento de padrón är milda gröna chilifrukter som går utmärkt att grilla i ugn tillsammans med andra grönsaker eller fatlagrad fetaost från vårt eget skafferi.
En väldigt smakrik och enkel dippolja med olivolja och härliga kryddor serverat med rustikt bröd som ger restaurangkänslan hemma! Perfekt till vardag och fest och
Med honung, chili och za’atar blir dippen av feta och ricotta ett härligt hett och syrligt tillbehör. Njut den som den är med ett gott
Halkidikioliver är goda i sig själva, men prova att marinera oliverna i citron och olivolja så får du ett helt nytt tillbehör. Fräscht, friskt och
Zucchini med grillränder som fått mjuka upp sig på grillen blir ett perfekt tillbehör. Har du en god olivolja hemma är det enkelt att laga
Stora baconrullade dadlar fyllda med en smakrik Saganakiost. Ett busenkelt och fantastiskt gott tilltugg till glöggfesten!
Het och smakrik olivolja med chili och oregano att doppa brödet i. Gott att ringla över allt från pasta och röror till sallad. Variera oljan
Vill du ha finfina erbjudanden? Eller veta när nya produkter lanseras? Prenumerera på vårt nyhetsbrev så har du alltid koll på det senaste från medelhavsköket.
Tack för att du väljer Fontanas produkter! Detta är maten jag har vuxit upp med och jag hoppas att den ska få leva vidare i ditt kök.
LOIZOS PAPADOPOULOS
Copyright © 2023 Fontana
RECEPT
Produkter
HITTA OSS PÅ
BRA ATT VETA
SEKRETESS
OM FONTANA