En traditionell fetaost gjord på den finaste mjölken från får och getter som får ströva fritt på Olympiabergets sluttningar i Norra Grekland. Smaken är lätt syrlig med väl avvägd sälta.

En traditionell fetaost gjord på den finaste mjölken från får och getter som får ströva fritt på Olympiabergets sluttningar i Norra Grekland. Smaken är lätt syrlig med väl avvägd sälta.
– mättat fett
Kolhydrater
– varav sockerarter
Protein
Salt
DELA
SKRIV UT & MEJLA
Snabb vardagslyx på färdiggräddad pizzabotten! Kryddig lammfärs möter riven halloumi, oliver och rödlök. Toppa med örtig rucola och tzatziki – klart på nolltid och älskat
När tiden är knapp och hungern är stor är svaret pizza. Extra god blir den med riven halloumi på toppen, ugnsbakade tomater och burrata. Avsluta
Servera en ”kan-jag-ta-om”-pasta. I den här scampipastan möts hetta från chili, krämighet från fetaost och frisk citron, toppat med persilja och rikligt med olivolja. Romantisk
En matig, ljummen sallad är en riktig vardagshjälte mitt i veckan. Hemligheten bakom denna härliga halloumisallad med pärlcouscous är riven och knaperstekt halloumi som stekts