Mild blandning av 70 % solrosolja och 30 % extra virgin olivolja från Grekland. Oljan är som gjord för stekning, fritering och bakning. 1 dl olja ersätter 100 g smör när du bakar. En ovanligt god matolja, helt enkelt.
Mild blandning av 70 % solrosolja och 30 % extra virgin olivolja från Grekland. Oljan är som gjord för stekning, fritering och bakning. 1 dl olja ersätter 100 g smör när du bakar. En ovanligt god matolja, helt enkelt.
– mättat fett
Kolhydrater
– varav sockerarter
Protein
Salt
DELA
SKRIV UT & MEJLA
En väldigt smakrik och enkel dippolja med olivolja och härliga kryddor serverat med rustikt bröd som ger restaurangkänslan hemma! Perfekt till vardag och fest och
Halkidikioliver är goda i sig själva, men prova att marinera oliverna i citron och olivolja så får du ett helt nytt tillbehör. Fräscht, friskt och
Stek halloumi i rikligt med smakrik olivolja tillsammans med rosmarinkvistar. Servera osten med ett gott bröd och som suger upp oljan. Här använder vi vår
Olivolja lyfter alla smaker. Om du kryddar den med örter, chili eller olika kryddblandningar lyfter den både kryddan och det du ringlar den över. Prova
Vill du ha finfina erbjudanden? Eller veta när nya produkter lanseras? Prenumerera på vårt nyhetsbrev så har du alltid koll på det senaste från medelhavsköket.
Tack för att du väljer Fontanas produkter! Detta är maten jag har vuxit upp med och jag hoppas att den ska få leva vidare i ditt kök.
LOIZOS PAPADOPOULOS
Copyright © 2023 Fontana
RECEPT
Produkter
HITTA OSS PÅ
BRA ATT VETA
SEKRETESS
OM FONTANA