GRILLA SAGANAKI? NEJ!

Saganaki är en härlig grekisk hårdost som sätter smak på de flesta sammanhang. Men grilla aldrig saganaki direkt på gallret! Vi har provat för att du ska slippa. Ta med dig en liten stekpanna till grillen och stek osten hel. Droppa lite citronsaft över den stekta osten och njut den medan den är varm. Ett perfekt tilltugg till drinken eller som förrätt.

1. HETTA UPP

Lägg osten i en upphettad stekpanna, utan smör eller olja.

2. STEK PÅ BÅDA SIDOR

Låt den steka ca 2,5 – 3 minuter utan att röra den. När kanterna har smält något, tryck till lite innan du vänder osten.

3. CITRON!

Ta upp osten försiktigt, pressa över citron och servera genast.

STEKA SAGANAKI

ALLA KNEPEN DU BEHÖVER FÖR ATT LYCKAS

SOMMAR ♥ saganaki

Fontana Saganaki 150 g

saganaki

I Grekland serveras osten oftast stekt tillsammans med en färsk citronklyfta att pressa över medan osten fortfarande är varm.

missa inte

Agoureleo Olivolja

Agoureleo 2023 Olivolja när den är som finast Lägg Agoureleo på minnet. Det är en alldeles speciell olivolja. Så speciell...

Läs mer

Konsumentkontakt

KONTAKTA OSS KONTAKT Reklamation FRÅGOR & SVAR SPONSRING PRESS KONSUMENTKONTAKT Har du frågor om en produkt, ge feedback eller har...

Läs mer

#grillagrekiskt

Vill du synas här eller i våra sociala kanaler? Tagga oss!