Ost + vattenmelon = Sommar

Av alla tillbehör man kan ha vid grillen är vattenmelon i en klass för sig. Försök att hitta en riktigt mogen, röd melon. Ät den som den är eller gör en sallad med rucola, nötter och lime. Men glöm inte osten! Ostar som halloumi, Grilloumi och feta blir ännu godare när de får träffa en vattenmelon.

FETAOSTDIPP MED VATtENMELON

Härliga sommarsmaker som gjorda för en varm dag. Har du ont om tid är det gott nog bara att äta dem tillsammans. Här har vi gjort en dipp av feta, yoghurt, mynta och lime. Ett ovanligt friskt tilltugg att bjuda på eller skämma bort sig själv med.

VATTENMELONSALLAD

Inget somrigt buffébord är komplett utan en läskande melonsallad. Här får sommarfrukten sällskap av grillad halloumi, knapriga pinjenötter och lime. Ju mognare melon du hittar, desto sötare och mer smakrik sallad får du. God sommar!

missa inte

Agoureleo Olivolja

Agoureleo 2023 Olivolja när den är som finast Lägg Agoureleo på minnet. Det är en alldeles speciell olivolja. Så speciell...

Läs mer

Konsumentkontakt

KONTAKTA OSS KONTAKT Reklamation FRÅGOR & SVAR SPONSRING PRESS KONSUMENTKONTAKT Har du frågor om en produkt, ge feedback eller har...

Läs mer

#grillagrekiskt

Vill du synas här eller i våra sociala kanaler? Tagga oss!