Efterrättspizza Med Grekisk Yoghurt Hallon Och Vit Choklad Recept

Efterrättspizza med grekisk yoghurt, hallon och vit choklad

Pizza som efterrätt kan låta mäktigt men är egentligen inte så olikt en paj av enklare slag. Här har vi valt att fylla stenugnsbakade pizzabottnar med krämig yoghurt, färska hallon och vit choklad. Chokladen blir härligt krispig i ugnen och hallonen ger tillsammans med yoghurten en härligt syrlig smakkontrast. Servera gärna med en skopa gräddglass!

Dela

Skriv ut & Mejla

Ingredienser

6-8 Portioner
  • Till Garnering:

    Innehåller följande Fontana produkter

    Fontana Äkta Grekisk Yoghurt 0%

    Äkta Grekisk Yoghurt 0%

    Läs Mer

    I SAMARBETE MED GASTROFY

    Gör så här

  • fontana_watchCreated with Sketch.

    Start timer

    Laga något gott

    En skål med tomatpizzasås med en pizza i bakgrunden

    Enklaste pizzasåsen

    Denna enkla kallrörda pizzasås får en härligt mustig smak av de soltorkade tomaterna. En perfekt sås till våra pizzabottnar när man vill laga någonting snabbt

    LÄS MER >