Efterrättspizza Med Grekisk Yoghurt Hallon Och Vit Choklad Recept

Efterrättspizza med grekisk yoghurt, hallon och vit choklad

Pizza som efterrätt kan låta mäktigt men är egentligen inte så olikt en paj av enklare slag. Här har vi valt att fylla stenugnsbakade pizzabottnar med krämig yoghurt, färska hallon och vit choklad. Chokladen blir härligt krispig i ugnen och hallonen ger tillsammans med yoghurten en härligt syrlig smakkontrast. Servera gärna med en skopa gräddglass!

Dela

Skriv ut & Mejla

Ingredienser

6-8 Portioner
  • Till Garnering:

    Innehåller följande Fontana produkter

    Fontana Äkta Grekisk Yoghurt 0%

    Äkta Grekisk Yoghurt 0%

    Läs Mer

    I SAMARBETE MED GASTROFY

    Gör så här

  • fontana_watchCreated with Sketch.

    Start timer

    Laga något gott

    Bondpizza

    Bjud på äkta grekisk pizza! Den här varianten kallas för bondpizza och serveras mycket på Kreta. Toppa med krispig paprika, fetaost och kalamataoliver på en

    LÄS MER >
    Pizza Med Grilloumi Recept

    Pizza med Grilloumi

    Grilloumipizza till fredagsmyset blir en garanterad succé! Vår goda grill- och stekost får här sällskap av spetspaprika och grekiska kalamataoliver. Laga extra snabba och goda

    LÄS MER >