Search
Halkidikioliver recept

Frixos krossade gröna oliver

En favoritplockis bland alla olivälskare! LĂ¥t gärna de krossade oliverna vila i sin citron- och vitlökslag i ett par dagar innan de serveras. DĂ¥ hinner smakerna komma till sin rätt. Servera gärna pĂ¥ mezebordet tillsammans med andra plockisar eller som tillbehör till kött, fisk eller kyckling.

Dela

Skriv ut & Mejla

Ingredienser

4-6 Portioner
  • InnehĂ¥ller följande Fontana produkter

    Fontana Frixos Finest Halkidikioliver 300 g

    Frixos Finest Halkidikioliver

    Läs Mer

    Oliver Halkidiki med kärna

    Läs Mer
    Fontana Oliver Halkidiki 500 g

    Oliver Halkidiki med kärna

    Läs Mer
    Fontana Oliver Halkidiki Ekologiska med kärna 300 g

    Oliver Halkidiki Ekologiska

    Läs Mer

    I SAMARBETE MED GASTROFY

    Gör sĂ¥ här

  • fontana_watchCreated with Sketch.

    Start timer

    Laga nĂ¥got gott

    Halloumispett med Tzatziki

    FĂ¥ grillkvällen att glöda ännu mer med färgglada halloumispett. Halloumi, paprika, tomat och oliver – vad mer behövs? Vad sägs om varma pizzabotttnar och krämig

    LÄS MER >