Frixos krossade gröna oliver
Halkidikioliver recept

Frixos krossade gröna oliver

En favoritplockis bland alla olivälskare! Låt gärna de krossade oliverna vila i sin citron- och vitlökslag i ett par dagar innan de serveras. Då hinner smakerna komma till sin rätt. Servera gärna på mezebordet tillsammans med andra plockisar eller som tillbehör till kött, fisk eller kyckling.

Dela

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på pinterest

Skriv ut & Mejla

Dela på print
Dela på email

Ingredienser

4-6 Portioner
  • Innehåller följande Fontana produkter

    Fontana Frixos Finest Halkidikioliver 300 g

    Frixos Finest Halkidikioliver

    Läs Mer
    Fontana Oliver Halkidiki 380 g

    Oliver Halkidiki

    Läs Mer
    Fontana Oliver Halkidiki 500 g

    Oliver Halkidiki

    Läs Mer
    Fontana Oliver Halkidiki Ekologiska 300 g

    Oliver Halkidiki Ekologiska

    Läs Mer

    I SAMARBETE MED GASTROFY

    Gör så här

  • fontana_watchCreated with Sketch.

    Start timer

    Laga något gott