Halkidikioliver recept

Frixos krossade gröna oliver

En favoritplockis bland alla olivälskare! Låt gärna de krossade oliverna vila i sin citron- och vitlökslag i ett par dagar innan de serveras. Då hinner smakerna komma till sin rätt. Servera gärna på mezebordet tillsammans med andra plockisar eller som tillbehör till kött, fisk eller kyckling.

Dela

Skriv ut & Mejla

Ingredienser

4-6 Portioner
  • Innehåller följande Fontana produkter

    Fontana Frixos Finest Halkidikioliver 300 g

    Frixos Finest Halkidikioliver

    Läs Mer
    Frixos Finest Halkidiki Oliver med Kärna

    Frixos Finest Oliver Halkidiki

    Läs Mer
    Fontana Oliver Halkidiki 500 g

    Oliver Halkidiki

    Läs Mer
    Fontana Oliver Halkidiki Ekologiska med kärna 300 g

    Oliver Halkidiki Ekologiska

    Läs Mer

    I SAMARBETE MED GASTROFY

    Gör så här

  • fontana_watchCreated with Sketch.

    Start timer

    Laga något gott