Halloumi Scarpaccia

En modern twist på den klassiska scarpaccian – här med salt halloumi och krispig potatis. Perfekt som en lätt lunch, en matig förrätt eller ett smakfullt inslag till middagen. För dig som älskar ost är detta ett recept som sprider värme och gör varje måltid lite godare. Toppa gärna med färsk timjan för extra smak!

Dela

Skriv ut & Mejla

Ingredienser

4 Portioner
  • Innehåller följande Fontana produkter

    Fontana Halloumi Originalet PDO 200g

    Halloumi Originalet 200 g

    Läs Mer
    Fontana Olivolja Originalet 500 ml

    Olivolja Originalet Extra Virgin 500ml

    Läs Mer

    I SAMARBETE MED GASTROFY

    Gör så här

  • fontana_watchCreated with Sketch.

    Start timer

    Laga något gott

    Okra i tomatsås recept

    Okra i tomatsås

    Okra är fortfarande ganska så ovanligt inom svensk matlagning men väl värt att testa i en vegetarisk rätt. Här delar vi med oss av ett

    LÄS MER >