THE GREEK ON
TOUR

Gör du

Gör du

Sveriges

Bästa

Grilloumi-

Burgare?

Vi är så imponerade av alla burgarproffs därute. Tack alla som var med och tävlade om Sveriges bästa Grilloumiburgare. Missade du tävlingen? Då kan vi trösta dig med att du kan göra Grilloumiburgare varje dag om du vill. Men vill du vara säker på att inte missa andra roliga tävlingar, nyheter och annat gott – följ oss på Instagram. Vi hörs!.

VINN

en fest
med vår

foodtruck!

TÄVLA MED SVERIGES BÄSTA GRILLOUMIBURGARE

TÄVLA MED
SVERIGES
BÄSTA
GRILLOUMI-
BURGARE

Burgaren ska innehålla Fontanas Grilloumi. Vill du ha goda idéer hittar du våra andra produkter här. Du måste vara redo att avslöja ditt recept, inga hemliga knep accepteras. Om du vinner kommer vi att fixa en ostburgarfest där du bor, och lägga ut inspirationsbilder från den på fontana.se och Instagram. Låter det härligt? Välkommen in i tävlingen!

GÖR SÅ HÄR:

2.

Ta en bild på burgaren, skriv ner ingredienserna varav minst en är Grilloumi från Fontana, och lägg upp den med #bästagrilloumiburgare

3.

Varje månad väljer Maro, vår egen matmamma och kokboksförfattare, tillsammans med Fontanas kockar ut Månadens bästa burgare som publiceras på Fontanas Instagram. Förutom publiceringen får vinnaren Fontanaprodukter till ett värde av 300 kr.

4.

Den 27/8 korar Maro och kockarna den godaste av månadsvinnarna till Sveriges bästa Grilloumiburgare 2021. Om du vinner kommer vår foodtruck hem till dig och fixar gårdsfest!