THE GREEK ON
TOUR

Gör du

Gör du

Sveriges

Bästa

Grilloumi-

Burgare?

Kör du dubbla Grilloumiburgare? Grillränder eller stekyta?
Både tapenade och majonnäs?
Gör din bästa ostburgare med någon av våra Grilloumi och lägg upp den med #bästagrilloumiburgare. Den 27/8 utser vi en vinnare som får fint hembesök av vår Grilloumi-foodtruck i början av september.

VINN

en fest
med vår

foodtruck!

TÄVLA MED SVERIGES BÄSTA GRILLOUMIBURGARE

TÄVLA MED
SVERIGES
BÄSTA
GRILLOUMI-
BURGARE

Burgaren ska innehålla Fontanas Grilloumi. Vill du ha goda idéer hittar du våra andra produkter här. Du måste vara redo att avslöja ditt recept, inga hemliga knep accepteras. Om du vinner kommer vi att fixa en ostburgarfest där du bor, och lägga ut inspirationsbilder från den på fontana.se och Instagram. Låter det härligt? Välkommen in i tävlingen!

GÖR SÅ HÄR:

2.

Ta en bild på burgaren, skriv ner ingredienserna varav minst en är Grilloumi från Fontana, och lägg upp den med #bästagrilloumiburgare

3.

Varje månad väljer Maro, vår egen matmamma och kokboksförfattare, tillsammans med Fontanas kockar ut Månadens bästa burgare som publiceras på Fontanas Instagram. Förutom publiceringen får vinnaren Fontanaprodukter till ett värde av 300 kr.

4.

Den 27/8 korar Maro och kockarna den godaste av månadsvinnarna till Sveriges bästa Grilloumiburgare 2021. Om du vinner kommer vår foodtruck hem till dig och fixar gårdsfest!