Tzatziki

När det alltid säger klick

Vem älskar inte tzatziki? Många är vi som förälskat oss i den goda kalla grekiska röran. Vår tzatziki bjuder på en extra len och krämig upplevelse. Gjord på äkta grekisk yoghurt för att ge ett äkta tzatziki-moment. Perfekt till grillat kött, bröd, grönsaker och allt annat som gärna vill ha sällskap av favoritröran nr 1 (och vi lovar det vill allt…). Dippa, klicka, njut!

Ett original är alltid ett original

Titta närmare på mig

Äkta Grekisk Tzatziki Originalet är en av våra klassiker som under många år gjort såväl små som stora smaklökar lyckliga. Inte undra på med ett härligt innehåll av vitlök, krispig gurka och krämig yoghurt. Gjord efter konstens alla grekiska regler. Mums!

Fri från laktos, full av smak.

Titta närmare på mig

Vi vill att alla, och då menar vi alla, ska kunna njuta av denna klassiker till universalröra. Därför är vi både stolta och glada över att meddela att vår goda tzatziki nu även finns som laktosfri. Precis lika god som originalet. Grattis alla laktosintoleranta!

Pssst, det här är hemligheten!

Vi vågar påstå att vår tzatziki är godare än godast. Men så har vi också tzatziki i blodet. Om du lovar att säga det till alla du känner delar vi gärna med oss av hemligheten bakom den härliga krämigheten. Den stavas äkta grekisk yoghurt. Och eftersom vi känner oss extra generösa delar vi gärna med oss av ett recept. Har du inte tid att göra egen? Då kan det vara skönt att veta att det endast tar några sekunder att öppna våra färdiga. Hepp!

Gör din egen tzatziki

Tzatziki är en klassisk grekisk yoghurtsås med gurka och vitlök. Den världsberömda röran är numera en självklar del av det svenska köket. Njut den till grillat kött och sallad eller som dipp till bröd och chips.

Ingredienser

8-10 Portioner

GARNERING

Gör så här

Goda Recept med tzatziki

Tzatziki är fantastiskt. Den piffar till och sätter guldkant på allt. Här kommer några mumsiga recept som fått sällskap av tzatziki. Räkna med en smakupplevelse med lite sting och mycket smak. Klicka på bara!
Grillad Sheftaliakorv Recept

Grillad sheftaliakorv

Sheftalia är en cypriotisk variant på färsspett med mycket kryddor och smak. Ett kul och lite annorlunda inslag på grillgallret...

Grön halloumiburgare

Halloumi kan man ha i sallader, toasts och såklart hamburgare! Här bjuder vi på halloumiburgare med Fontana tzatziki och avokado....

Fontana Gyros Recept

Pita gyros

Dröm dig bort till ett soldränkt Grekland. Grekisk snabbmat när den är som bäst! Det är både enkelt och går...

Gyros med Grilloumi Recept

Pita gyros med Grilloumi

En vegetarisk variant på den populära snabbmaträtten från Grekland. Det blir så gott att skiva Grilloumi tunt och steka den...

Wraps Med Halloumi Och Tzatziki Recept

Wraps med Halloumi och Tzatziki

Ett snabbt och enkelt recept på wraps som vi har fyllt med krispig halloumi, rödlök och Fontana Tzatziki. Toppa med...

Nyfiken?

Följ oss på socialamedier