VÅR SMAKRESA

GENOM GREKLAND OCH CYPERN

Här delar Maro och Frixos med sig av sina fina upplevelser och de unika recepten. Traditionell, cypriotisk och grekisk mat direkt från dem som gör den allra bäst.

VÄLKOMMEN

Att följa med på Maros och Frixos Smakresa!

På Cypern och I Grekland är maten och gemenskapen en mycket viktig del av livet. Man brukar saga att det ska vara enkelt att dela det goda!

Maro och Frixos Papadopoulou, grundare av Fontana, älskar grekisk matkultur, och sedan 1978 förser de hela Sverige med sin barndoms råvaror och smaker – fetaost, olivolja, halloumi, oliver och mycket mer. De har också gjort en 7,000 kilometer lång smakresa I syfte att utforska den lokala och genuina matkonsten i olika delar av Grekland och på Cypern. En resa som har tagit dem tillbaka till sitt hemland Cypern och runt hela Grekland – Aten, Grevena, Halkidiki, Kalamata, Kreta, Lesvos, Olympos, Thessalia och Thessaloniki. På vägen har de mött och lagat mat med fantastiska kunniga, matlagningspassionerade män och kvinnor, kockar, familjer, kvinnokooperativ – och som ett resultat av alla dessa möten har de samlat på sig en unik receptskatt.

Här delar Maro och Frixos med sig av sina fina upplevelser och de unika recepten. Traditionell, cypriotisk och grekisk mat direkt från dem som gör den allra bäst.

Smaklig måltid!

FÖR ATT KÖPA BOKEN

SWISHA 199 KR (INKL. FRAKT) TILL NR 1236662944 MED FÖR- OCH EFTERNAMN SOM MEDDELANDE

FYLL I KONTAKTUPPGIFTER