Search

Halloumifries med Chili- och Paprikadipp

Krispiga och gyllene Halloumifries med en smakrik chili- och paprikadipp är perfekta för både fredagsmyset och middagsbjudningen. Kombinationen av salt halloumi och söt-stark dipp är en fröjd för dig som älskar ost. Enkelt att laga och lika uppskattat av både stora och små!

Dela

Skriv ut & Mejla

Ingredienser

8-10 Portioner
  • Innehåller följande Fontana produkter

    Fontana Halloumi Originalet PDO 200g

    Halloumi Originalet 200 g PDO

    Läs Mer
    Fontana Olivolja Originalet 500 ml

    Olivolja Originalet Extra Virgin

    Läs Mer
    Fontana Vitvinsvinäger 250 ml

    Vitvinsvinäger

    Läs Mer

    I SAMARBETE MED GASTROFY

    Gör så här

  • fontana_watchCreated with Sketch.

    Start timer

    Laga något gott

    Krispig halloumisallad

    Riven halloumi som steks i honung och chili ger den här goda sommarsalladen ett härligt krisp. Tillsammans med pärlcouscous, färska grönsaker och en supersmarrig tahinidressing

    LÄS MER >