Search

Olja med feta och jalapeño

Hetta, salt, sötma – och massor av ost! Det här jalapeño-dippen bjuder på en explosion av smaker. Supergod att doppa nybakat bröd i. Perfekt aptitretare för mingelpartyt eller myskvällen. Fanns det en dipphimmel så skulle denna dipp lysa upp hela himlavalvet.

Dela

Skriv ut & Mejla

Ingredienser

4 Portioner
  • Innehåller följande Fontana produkter

    Fontana Olivolja Originalet 500 ml

    Olivolja Originalet Extra Virgin 500ml

    Läs Mer
    Fontana Feta Originalet|Fontana Fetaost från Grekland 150g

    Feta Originalet PDO

    Läs Mer

    I SAMARBETE MED GASTROFY

    Gör så här

  • fontana_watchCreated with Sketch.

    Start timer

    Laga något gott

    Halloumi Scarpaccia

    En modern twist på den klassiska scarpaccian – här med salt halloumi och krispig potatis. Perfekt som en lätt lunch, en matig förrätt eller ett

    LÄS MER >
    Okra i tomatsås recept

    Okra i tomatsås

    Okra är fortfarande ganska så ovanligt inom svensk matlagning men väl värt att testa i en vegetarisk rätt. Här delar vi med oss av ett

    LÄS MER >