Search
Fyllda flatbread med fetaost

Fyllda flatbread med fetaost, mynta och spenat

Små nystekta bröd med krämig fetafyllning kan vara bland det godaste vi ätit. Ett perfekt mellanmål eller ett underbart tillbehör. Dressingen ger en extra frisk smak. Baka, stek och njut.

Dela

Skriv ut & Mejla

Ingredienser

4 Portioner

DEG

FYLLNING

DRESSING

Innehåller följande Fontana produkter

Fontana Äkta Grekisk Yoghurt 10 percent 500 g

Yoghurt Äkta Grekisk 10%

Läs Mer
Fontana Feta Originalet|Fontana Fetaost från Grekland 150g

Feta Originalet PDO

Läs Mer
Fontana Olivolja Originalet 500 ml

Olivolja Originalet Extra Virgin

Läs Mer

I SAMARBETE MED GASTROFY

Gör så här

  • fontana_watchCreated with Sketch.

    Start timer

    Laga något gott

    Marinerade oliver med feta

    Oliver och fetaost älskar varandra. Här möts goda grekiska kvalitetsoliver i en marinad av olivolja, chiliflakes, oregano, persilja, vitlök och apelsin. Servera med en bakad

    LÄS MER >

    Flatbreads med Tzatziki Avokado

    Snabba, smakrika flatbreads på bara några minuter! Krispig halloumi, krämig Tzatziki Avokado, syrlig picklad rödlök och smulig feta på gyllene pizzabotten. Toppa med färsk mynta

    LÄS MER >