Search

Grönkålspizza med Feta

När grönkål, feta, valnötter och granatäpple hamnar på en pizza, gör de det med besked. Vilken uppställning! Gott, enkelt och festligt – perfekt för en lyxigare vardagsmiddag när tiden är knapp. Och snabbt går det också! Skär i bitar och dela med nära och kära.

Dela

Skriv ut & Mejla

Ingredienser

2 Portioner
  • Innehåller följande Fontana produkter

    Fontana Feta Originalet|Fontana Fetaost från Grekland 150g

    Feta Originalet

    Läs Mer
    Fontana Äkta Grekisk Yoghurt 10% 150 g

    Äkta Grekisk Yoghurt 10% 150g

    Läs Mer
    Fontana Stenugnsbakad Pizzabotten - Fullkorn 360 g

    Stenugnsbakad Pizzabotten – Vete

    Läs Mer
    Fontana Olivolja Originalet 500 ml

    Olivolja Originalet Extra Virgin 500ml

    Läs Mer

    I SAMARBETE MED GASTROFY

    Gör så här

  • fontana_watchCreated with Sketch.

    Start timer

    Laga något gott

    Fetaostknyten Recept

    Fetaostknyten

    Fetaostknyten är ett klassiskt inslag i det grekiska köket. De krispiga små filopaketen har fyllts med både halloumi och feta. Grädda strax innan servering så

    LÄS MER >
    Sesampanerad Fetaost Recept

    Sesampanerad Fetaost

    Ett enkelt recept på stekt fetaost med sesamfröskal. Sesamfröna ger osten en lite nötigare smak. Serveras varm och med några droppar honung. Perfekt som förrätt

    LÄS MER >
    Varm Potatissallad Recept

    Varm potatissallad

    Här kommer ett favoritrecept på varm potatissallad med kronärtskockor, soltorkade tomater och äkta fetaost från Fontanas solvarma skafferier. Passar perfekt på buffébordet i sommar eller

    LÄS MER >