Fetaostkräm med honung och färska örter

Fetaostkräm som är fantastiskt god och passar att serveras till de flesta rätter. Lika god till lax, kyckling eller fetaostbiffar. Välj vilka färska örter du vill ha i din fetaostkräm. Vi använde basilika, salvia och rosmarin. Det finns många olika varianter på fetaostkräm. Testa även att göra en vispad fetaostkräm med basilika, gräslök, honung och pistagenötter. Ni hittar receptet här.  På vår hemsida hittar du även många andra varianter på såser och röror.

Dela

Skriv ut & Mejla

Ingredienser

4-6 Portioner
  • Innehåller följande Fontana produkter

    Fontana Feta Originalet|Fontana Fetaost från Grekland 150g

    Feta Originalet

    Läs Mer
    Fontana Äkta Grekisk Yoghurt 10% 150 g

    Äkta Grekisk Yoghurt 10% 150g

    Läs Mer
    Fontana Vildskogshonung Från Peloponnesos 250 g

    Vildskogshonung Från Peloponnesos

    Läs Mer

    I SAMARBETE MED GASTROFY

    Gör så här

  • fontana_watchCreated with Sketch.

    Start timer

    Laga något gott

    Tahini Dipp Recept

    Tahini-dipp

    En krämig dipp gjord på sesampasta, vitlök och citron. Dippen är god som den är men kan också blandas med kikärtor för att skapa världens

    LÄS MER >
    Fetadipp Med Jalapeno Recept

    Fetadipp med jalapeño

    En slät och krämig ostdipp som smaksatts med jalapeñofyllda delikatessoliver från vårt eget skafferi. Passar utmärkt till grönsaker, chips eller räkor.

    LÄS MER >