Fetaostkräm med honung och färska örter

Fetaostkräm med honung och färska örter

Fetaostkräm som är fantastiskt god och passar att serveras till de flesta rätter. Lika god till lax, kyckling eller fetaostbiffar. Välj vilka färska örter du vill ha i din fetaostkräm. Vi använde basilika, salvia och rosmarin. Det finns många olika varianter på fetaostkräm. Testa även att göra en vispad fetaostkräm med basilika, gräslök, honung och pistagenötter. Ni hittar receptet här.  På vår hemsida hittar du även många andra varianter på såser och röror.

Dela

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Skriv ut & Mejla

Share on print
Share on email

Ingredienser

4-6 Portioner
  • Innehåller följande Fontana produkter

    Fontana Feta Originalet|Fontana Fetaost från Grekland 150g

    Feta Originalet

    Läs Mer
    Fontana Äkta Grekisk Yoghurt 10% 150 g

    Äkta Grekisk Yoghurt 10%

    Läs Mer
    Fontana Vildskogshonung Från Peloponnesos 250 g

    Vildskogshonung Från Peloponnesos

    Läs Mer

    I SAMARBETE MED GASTROFY

    Gör så här

  • fontana_watchCreated with Sketch.

    Start timer

    Laga något gott

    Tzatziki sill recept

    Tzatziki sill

    Tzatziki är en klassisk yoghurtsås som används till det mesta inom grekisk matlagning. Numera är den världsberömda tztazikin också ett populärt inslag i det svenska

    LÄS MER >
    Honung Och Senapsdipp Recept

    Honung och senapsdipp

    En supergod yogurtdipp med honung och senap som du rör ihop på bara någon minut! Doppa halloumi-fries, potatischips, grönsaker eller kroketter. Det perfekta tillbehöret till

    LÄS MER >