Fyllda auberginer
Fyllda auberginer recept

Fyllda auberginer

Gratinerade grönsaker blir extra goda när de fylls med en härligt mustig köttfärssås och riven grilloumi. Gillar du inte auberginer får du gärna byta ut dem mot zucchini, paprikor eller någon annan grönsak i säsong. En enkel och god rätt som hela familjen kommer att uppskatta!

Dela

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Skriv ut & Mejla

Share on print
Share on email

Ingredienser

4-6 Portioner

KÖTTFÄRSSÅS

BECHAMELSÅS

Innehåller följande Fontana produkter

Fontana Olivolja Original Extra Virgin 500 ml

Olivolja Originalet Extra Virgin 500ml

Läs Mer
97038 Grilloumi Grekisk Stek-och Grillost 200 g

Grilloumi Original 200 g

Läs Mer

I SAMARBETE MED GASTROFY

Gör så här

  • Béchamelsås:

    Köttfärssås och montering:

    fontana_watchCreated with Sketch.

    Start timer

    Laga något gott

    Wrap Med Halloumi Fries Recept

    Wrap med Halloumi Fries

    Ett busenkelt recept på wraps som har fyllts med Fontana Halloumi Fries och en fräsch ruccolasallad. De krispiga halloumistavarna får sällskap av vår egen grekiska

    LÄS MER >
    Halloumi Spett Recept

    Halloumi-spett

    Grillade halloumi-spett är en given favorit på de flesta grillgaller. Varva osten med soltorkade tomater och kalamataoliver från Fontanas familjeskafferi, bjud på en äkta grekisk

    LÄS MER >
    Halloumi Toast Recept

    Halloumi-toast

    Halloumi är en oändligt variationsrik ost som passar utmärkt i sallader, grillspett och inte minst riktigt goda toasts! Här får den sällskap av grekisk peperoni

    LÄS MER >