Fyllda auberginer recept

Fyllda auberginer

Gratinerade grönsaker blir extra goda när de fylls med en härligt mustig köttfärssås och riven grilloumi. Gillar du inte auberginer får du gärna byta ut dem mot zucchini, paprikor eller någon annan grönsak i säsong. En enkel och god rätt som hela familjen kommer att uppskatta!

Dela

Skriv ut & Mejla

Ingredienser

4-6 Portioner

KÖTTFÄRSSÅS

BECHAMELSÅS

Innehåller följande Fontana produkter

Fontana Olivolja Originalet 500 ml

Olivolja Originalet Extra Virgin 500ml

Läs Mer
97038 Grilloumi Grekisk Stek-och Grillost 200 g

Grilloumi Original 200 g

Läs Mer

I SAMARBETE MED GASTROFY

Gör så här

  • Béchamelsås:

    Köttfärssås och montering:

    fontana_watchCreated with Sketch.

    Start timer

    Laga något gott

    Stekt Grilloumi Med Oliver Recept

    Stekt Grilloumi med oliver

    En enkel och god brunsch- eller lunchrätt med vår egen Grilloumi stekost! Här får den gott sällskap av skivade kalamonoliver och rikliga mängder olivolja från

    LÄS MER >
    Hasslebacks Halloumi

    Hasselbacks Halloumi

    En riktig klassiker i nytappning. Vad sägs om ugnsbakad hasselbacks-halloumi med solmogna tomater och underbara smaker av hetta och syra med vitlök, chili, citron och

    LÄS MER >
    Halloumifritatta Recept

    Halloumifritatta

    Ett enkelt recept på en ljuvligt god äggpannkaka med grillad paprika, kronärtskockor och soltorkade tomater från Fontanaskafferiet. Den smulade fetaosten ger ett extra krämigt resultat.

    LÄS MER >