GREKISK ALEVROPITA MED FETAOST OCH ROSMARIN

Sugen på grekisk fetaostpaj? Alevropita är enkel att göra och passar allt från drink till buffé. Alevro betyder mjöl och pita betyder paj, men det är fetan som är viktig här. Njut pajen ljummen – knaprig på ytan och i botten men härligt mjuk i mitten.

Dela

Skriv ut & Mejla

Ingredienser

4-6 Portioner
  • Innehåller följande Fontana produkter

    Fontana Feta Originalet|Fontana Fetaost från Grekland 150g

    Feta Originalet

    Läs Mer
    Fontana Olivolja Originalet 500 ml

    Olivolja Originalet Extra Virgin 500ml

    Läs Mer

    I SAMARBETE MED GASTROFY

    Gör så här

  • fontana_watchCreated with Sketch.

    Start timer

    Laga något gott

    Moussaka Recept

    Moussaka

    Det här är förstås en klassikernas klassiker från det grekiska köket. Här bjuder vi på vårt eget familjerecept där grillade auberginer toppas med världens godaste

    LÄS MER >