grekisk sallad med olivolja och dressing från medelhavet grekisk mat

Grekisk sallad med olivolja och dressing

Grekisk sallad är en oslagbar klassiker som alltid funkar. En fräsch och god grekisk sallad är dock både gott och vackert att se på. Så gör det där lilla extra även för ögonen och toppa med torkad oregano och en god dressing med olivolja och rödvinsvinäger. Servera som lunch tillsammans med ett gott bröd eller som tillbehör.

Dela

Skriv ut & Mejla

Ingredienser

4 Portioner
  • Dressing:

    Innehåller följande Fontana produkter

    Fontana Oliver Kalamon Urkärnade Ekologiska 290 g

    Oliver Kalamata Urkärnade Ekologiska

    Läs Mer
    Fontana Feta Originalet|Fontana Fetaost från Grekland 150g

    Feta Originalet

    Läs Mer
    Fontana Balsamvinäger 3-årig

    Balsamvinäger 3-årig

    Läs Mer
    Kapris små fina - Fontana 150 g

    Kapris små fina

    Läs Mer

    I SAMARBETE MED GASTROFY

    Gör så här

  • fontana_watchCreated with Sketch.

    Start timer

    Laga något gott

    Majs hotdog

    Hot-dogs eller korv med bröd är inte bara gott utan också busenkelt att förbereda, gärna tillsammans med barnen. Här bjuder vi på en amerikansk variant

    LÄS MER >

    Ugnsbakade tomater

    Tomater som är ugnsbakade med fetaost, olivolja och färska örter är en vegetarisk rätt som fungerar som smårätt på buffén, till vardag och fest. Servera

    LÄS MER >

    Chimichurri Hotdog

    En grekisk-argentisk variant på klassiska hot-dogs. Lär dig göra egen chimichurri som kan användas till både grillad korv och kött. Här bjuder vi på vårt

    LÄS MER >